Tips til at date en mand, der er introvert


Hvis du er tiltrukket af den generte fyr bagest i klassen, har vi nogle vigtige oplysninger, der kan hjælpe dig med at date en mand, der er introvert.

1. Han kan lide tid alene.

Introverte mennesker kan lide at være alene oftere, end de er sammen med flere mennesker. Det betyder ikke, at han er antisocial og hader mennesker… det betyder, at han kan lide og har brug for plads til sig selv.

2. Han undgår konfrontation.

Når et skænderi er i gang, vil han forholde sig i ro og forsøge at finde en måde ud af situationen. Det kan være svært nogle gange, men han vil hellere væk fra problemet, tænke over det og så vende tilbage, når det er lidt roligere og tale om det på en rolig måde i stedet for at have et skænderi.

3. Han er måske ikke særligt flirtende.

Introverte mennesker har tendens til at have svært ved at snakke med folk. Det er endnu mere udfordrende at prøve at flirte med dem. Det betyder ikke, at han ikke er interesseret, det betyder bare, at hans personlighed gør det svært at være charmerende og oprigtig, når han giver en kvinde komplimenter.

4. Han er en fantastisk kæreste.

Introverte mænd afbryder dig ikke, mens du snakker. I stedet vil han læne sig tilbage og lytte på, hvad du har at sige og tilbyde sin mening, hvis du beder om den.

5. Han er stille.

Introverte mennesker har tendens til ikke at tale meget. Faktisk taler de ikke, medmindre de har noget at sige. De har til gengæld ikke problemer med at lytte, så nu I er ude på date, vil han nok lade dig snakke mest. Hvis han ikke deltager i samtalen lige så entusiastisk, behøver du ikke være bange for, at du keder ham, han lytter bare og tænker over, hvad du siger.

6. Han er loyal.

Den introverte mand kan ikke lide at gå til fester eller på klubber, for der er for mange mennesker. Kombineret med, at han ikke bryder sig om at flirte, kan du føle dig sikker på, at han ikke går ud og er dig utro. For at være ærlig behøver du sandsynligvis ikke engang bekymre dig om, at han ender i en situation, hvor han overhovedet kunne blive fristet til at være utro.

7. Lad ham åbne op, når han er klar.

Måske bekymrer du dig over, at han har en mur omkring sig, og at den aldrig forsvinder. Måske vil du være som Miley og bryde muren ned, men lad være. Han åbner op over for dig, når han er klar. Du må bare være tålmodig!

8. Forstå, at han hurtigt kan blive irriteret.

Den introverte mand bryder sig ikke om at blive trængt på, og når du vil være sammen med ham hele tiden eller sender ham sms’er hele tiden, bliver han irriteret og sur og lukker lidt ned. I stedet for at bombardere ham, så slap af og gør tingene i et langsommere tempo. Han vil være meget mere modtagelig og vil sætte pris på, at du giver ham plads til at dukke op, når han er klar.