Eksperttips til, hvordan du kysser en mand

couple before the kiss

At være en god kysser er noget, du altid bør stræbe efter. Nogle er født med denne bemærkelsesværdige evne, mens andre ikke er så heldige og ikke er så fantastiske kyssere. Heldigvis gør øvelse mester, og vi har de tips, der vil hjælpe dig til at blive perfekt til at kysse!

1. Forbered dig selv. Før du overhovedet tænker på at kysser en fyr, skal du forberede dig lidt. Du skal ligne en, der er værd at kysse! Det betyder, at dine læber skal være kysseklare, bløde og i hvert fald ikke tørre. Du vil muligvis have lyst til at have læbestift på, fordi det får dine læber til at se mere fyldige og saftige ud, men sandheden er, at det ender med at blive smurt ud og skaber mere besvær end det er værd – så vi anbefaler at lade læbestiften blive hjemme.

2. Hold ham opdateret. Hvis du er modig, kan du direkte spørge din mand, om han vil snave med dig. Det virker dog ikke altid. Vi anbefaler at spille tilbageholdende ved at lade ham vide, hvad du vil have uden rent faktisk at sige det. Hvordan? Simpelt. Slik dig lidt om læberne, mens han snakker til dig. Bryd øjenkontakt en gang imellem ved at kigge ned på hans læber under samtalen. Han lægger måske ikke mærke til det til at begynde med, men inden for få minutter skal han nok få fat i den lange ende!

3. Blødt og langsomt er afgørende. Når han endelig læner sig frem for kysset, så vær sikker på, det er blødt og langsomt. Du vil ikke overvælde oplevelsen ved at springe ind i den med sådan en vildskab, at han føler, du prøver at æde hans ansigt. Trut med læberne og nip blidt hans underløbe, slik den legesygt en gang i mellem. Derefter kan du skifte til overlæben med samme ømhed.

4. Overrask ham. Måske nyder I det bløde og diskrete kysseri lige nu, men du vil overraske ham ved at ændre lidt på tingene engang imellem. Vær ikke bange for at blive lidt mere aggressive ved at klemme hans læber mellem dine engang imellem. Tro nu ikke, at det betyder, du vil efterlade mærker, men vis ham nok til at vise, at du er lidenskabelig og har lyst til ham.

5. Det er okay at nippe. Når du kysser en fyr og nipper hans underløbe, kan du næsten være sikker på, at han smelter i dine hænder. Husk dog på, at for meget af noget godt slet ikke er godt. Det betyder, at du ikke kun skal bruge dine tænder, når du kysser!
Ved at skifte mellem de forskellige grader af tryk og teknikker sørger du for, at han konstant kun kan prøve at gætte sig frem og oplever en variation af følelser. En virkelig god snave-session bør sender vibrationer gennem begge jeres læber, så I ikke tænker på andet end at kysse hinanden igen snart… Meget, meget snart.

6. Vær ikke bange for at kysse andetsteds. Hvorfor skulle du kun fokusere på hans læber, når der er masser af andre steder på hans krop, du kan kysse? Kys ham bag øret og se, hvordan han reagerer. Kyse ham hvor som helst og se, hvad det gør. Tro os, det er en yderst fornøjelig oplevelse for jer begge.