8 scorereplikker, der rent faktisk virker

couple in bar

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor de fleste mænd dummer sig, når de prøver at bruge en scorereplik på en kvinde? De fleste replikker mangle charme og kreativitet, og lad os endelig ikke glemme, hvordan den bliver leveret. Nogle fyre har bare ikke den elegance, der gør det muligt for dem at fyre selv de mest platte replikker af.

Misforstå os ikke, en scorereplik kan fungere, når den bruges rigtigt og bruges til at starte en samtale snarere end til at komme i bukserne på hende. Vi vil derfor fokusere på de replikker, der er ment som en måde at starte en samtale. Det er trods alt den virkelige grund til, at mænd fyrer replikkerne af, ikke?

1. “Undskyld mig, er der nogen, der sidder her?”
Den replik er uskyldig, høflig og oser af betænksomhed. Mange fyre laver den fejl, at de går ud fra, at en kvinde sidder alene, hvis hun sidder ved siden af en tom stol. Denne diskrete replik giver hende mulighed for at afvise dig (“Ja, det er der.”) høfligt eller invitere dig til at sætte dig.

2. “Skal vi danse?”
Vær opmærksom på, at du kun bør bruge denne replik, hvis du har de rette moves til at bakke dine ord op. Hvis du har og imponerer hende, er det meget muligt, I havner i baren til en sludder og en drink, eller måske får du måske lov til gå ud fra stedet og gå et mere stille sted hen.

3. “Må jeg byde på en ny drink?”
Denne replik kan bruges alle steder. Replikken kan være en god måde at vise, at du er høflig, opmærksom og betænksom.

4. “Kommer du tit her? Jeg ville elske at høre din mening om…?”
Ved første øjekast ligner det her en typisk plat scorereplik. Men med lidt finesse kan du få den til at virke for dig. Hvis I for eksempel er på restaurant, kan du bede hende om en anbefaling. Kvinder elsker at blive spurgt om deres mening, og det vil glæde hende at give dig en.

5. “Undskyld, jeg håbede, du kunne hjælpe mig…?”
Med den replik kan du bede hende hjælpe dig med en simpel opgave som at huske navnet på en sang, bestille en drink eller endda vinde et væddemål blandt venner. Det vil vise hende, at du er interesseret i hende og gerne vil have hendes input.

6. “Synes du ikke, det her sted er…?”
Afhængig af hendes attitude kan denne replik resultere i én af to ting. Hvis hun har det sjovt, kan du komplimentere stedet. Hvis hun ikke har det sjovt, kan I bonde over den skuffende oplevelse.
Uanset hvad bliver isen brudt, og I kan få gang i en samtale.

7. “Du ligner én, der kunne bruge en interessant samtale med nogen.”
Når du leverer denne replik ordentligt, kan du putte et smil på hendes læber, bryde isen og få en dejlig samtale.

8. “Må jeg eskortere dig til…?”
Denne replik kan være lidt tricky, for den balancerer på grænsen mellem det høflige og det skumle. Hvis du ser hende gå alene et sted, om det så er baren, elevatoren eller hendes bor, giver det hende en fornemmelse af sikkerhed. Men hvis du går hen til kvinden i en parkeringskælder eller parkeringsplads kan det sætte alarmklokkerne i gang og gøre hende bange.