5 chokerende grunde til han mistede interessen i dig


Vi har alle været der en gang eller to, hvor vi har været vildt forelskede i en fyr, og vi tror, alt går fantastisk. Det er, indtil han holder op med at ringe tilbage til dig, og han gør alt for at undgå dig. Dette totalte stop kan føles ud af det blå, men det er sandsynligt, at han gav dig signalerne, da han var ved at miste interessen – du så dem bare ikke, for hvad de var, eller du ville ikke.


Medlemmer af et populært datingsite kom sammen og oprettede en liste over de største 5 grunde til, at mænd mister interessen.

1.Han var fra starten ikke seriøs

Nogle gange vil en fyr hænge ud med en pige bare for at have noget at lave. Hader at sige det, men en lille eskapade er nogle gange bare det – en eskapade. Det kan nok være, han kom forbi nogle aftener om ugen, og I snakker sammen ret ofte, men det betyder ikke, at I var i et forhold. Bare fordi I havde en lille eskapade, betyder det ikke, I var i et forhold. Bare fordi I havde en lille eskapade, betyder det ikke, at han ikke nød at hænge ud med dig, det betyder bare, at han ikke ser det udvikle sig til mere mellem jer.

2.Rebounding

Efter et slemt brud og hans hjerte er knust, søger de fleste fyre efter en rebound-tøs. Det er svært at vide, om du er den pige, for de vil opføre sig som om, de er helt vilde med dig (og det er de muligvis også). Men deres hjerter tilhører stadig den forhenværende pige, så du er lidt af en distrahering. De hænger ud med dig i håbet om, at de glemmer eksen. Så før du bliver involveret med den fyr, som lige er ude af et langvarigt forhold, så find ud af, hvor hans tanker er.

3.Frygt for at binde sig

Når en fyr skrider, selv når det går godt, kan det føles som om, du har fået en mavepuster. Bruddet kom ud af det blå, og du står der og undrer dig over, hvad du gjorde for at få det til at ende så pludseligt. Højst sandsynligt gjorde du ikke noget for at få ham til at stikke halen mellem benene. Faktisk kan det modsatte være tilfældet. Tingene kan have været gået så godt, at han blev bange for, at det blev seriøst med dig (så hvis det er nogen trøst, må han virkelig have kunnet lide dig, hvis han tænkte, det var ved at blive seriøst). Hvis det er tilfældet, er det ikke noget, du kan fikse, det er et internet problem, som kun han kan bearbejde.

4.Du var for opmærksomhedskrævende

Fyre kan lide at føle, at deres pige har brug for dem, men når du begynder at ringe til ham og bede ham om at gøre dit og dat og så videre hele tiden? Så bliver han træt af det og begynder at trække sig væk. Det sker især, hvis du altid er der, når han vil hænge ud, eller hvis du altid plager ham om at hænge ud. Det er grunden til, at det er vigtigt at have et liv ud over at hænge ud med ham. Spil lidt kostbar engang imellem. Mænd kan altid lide at skulle jagte!

5.Der er en anden

Dette er nok den sværeste grund til, at fyre pakker tasken og går – og desværre er det formentlig den mest hyppige. Hvis han har en ny, kan det være en pludselig ting, der skete, mens I datede, eller han kan have tjekket hende ud, før I to begyndte at date, og nu først nu har hun givet ham grønt lys. Uanset hvad bliver du taberen i kabalen.