3 måder at være sikker på, han ved, du er værd at gå efter

happy couple

Mænd kan være ret vægelsindede, og de kan lide at tro, at kvinder bare burde falde for deres fødder, fordi de er så fantastiske. Selvom det kan være sandt – han kan være alt, du har drømt om ved en mand – men du vil stadig have ham til at anerkende, at uanset hvor fantastisk han er, så er du lige så fantastisk.

Så hvordan får du ham til at indse, at du er skøn, og at han burde gå efter dig? Her er tre måder, der fortæller ham, at du er noget af en fangst, og at han burde gøre det til sin mission at gå efter dig og vinde dig.

  1. Undlad at lave planer for fredag eller lørdag

Fridag og lørdag aften er reserveret til venner, familie og fyre, du virkelig godt kan lide. Hvis en fyr inviterer dig ud på en af de aftener, så foreslå, at I tager på en tidlig date i stedet for. Tænk på ham som opvarmning til en sjov aften med pigerne. hvis han siger ja, og daten går skidt, har du i det mindste noget sladder til dine venner. hvis daten går godt, kan du til gengæld fortsætte aftenen og se, hvad der så sker!

  1. Lad ham vide, at eks’erne er sønderknuste

Du har måske altid fået at vide, at du aldrig skal nævne en eks på en date. Og selvom det er sandt, så er der en undtagelse til reglen, hvis en fyr viser interesse, men han ikke har tænkt sig at invitere dig ud. For eksempel kan I have en samtale, hvor I snakker om en ven. du kan sige noget i retningen af: “Min ven er sønderknust over et nyligt brud. jeg sagde, hun ikke skulle bekymre sig, for han skal nok forsøge at komme tilbage efter hende, når det går op for ham, hvad han har mistet. Altså… det er bare min erfaring.” Den sætning er smart nok, fordi det fortæller ham, at du har oplevet den type situation før. Måske begynder han endda at spekulere på, om en eks forsøger at vinde dig tilbage nu. hvis han virkelig kan lide dig, vil han forsøge ti gange hårdere og det hurtigt.

  1. Indrøm, at folk bager på dig

Vi ved allerede, at du er en fantastisk kvinde, og chancerne for, at han ved det, er ret gode. Det, han ikke ved (eller måske ikke vil indrømme), er, at der er andre mænd, der føler det samme. Du kan give ham et praj omdet (selv hvis det ikke er sandt) næste gang, han giver dig en kompliment. Hvis han for eksempel siger, han kan lide dit hår, kan du sige noget i retningen af: “Tak! Jeg har fået meget komplimenter om mit hår, men det betyder meget mere, når jeg hører det fra dig”. Ved ikke at sige det direkte lader du hans tanker spinde, og de vil selvfølgelig automatisk lede hen på konkurrenterne.

Mænd kan være stædige nogle gange, men med et lille skub og lidt spillen kostbar, skal han nok tage sig sammen hurtigt og prøve lidt mere. Og hvis ikke, så kan du smutte og kigge efter nogen, der vil sætte pris på dig.