Sådan holder du en telefonsamtale i gang med din kæreste

happy woman talking on the phone

Takket være SMS’er går flere og flere mennesker væk fra telefonsamtaler og afhænger udelukkende af beskeder for at komme hurtigt til sagen i samtaler. I de sjældne tilfælde du er i gang med en telefonsamtaler, synes du måske, det er skønt, og måske har du ikke lyst til at stoppe den. I stedet for at vride hjernen for at holde samtalen i gang, kan du benytte dig af disse taktikker for at holde hende i røret.

Trin 1. Stil hende spørgsmål om hende.

Kvinder elsker at snakke om sig selv eller dele af deres liv. Hvis du virkelig ønsker at snakke videre med din kæreste, så spørg hende, hvordan hendes dag var, spørg til hendes venner eller noget omkring hendes arbejde. Når du stiller åbne spørgsmål, giver det hende muligheden for at snakke om sig selv, men det giver også dig chancen for at tilføje samtalen noget. Ved at holde dialogen åben lærer du om hende, men du giver hende også chancen for at lære noget om dig.

Trin 2. Stil tilfældige spørgsmål om forskellige temaer.

Du behøver ikke kun stille hende spørgsmål om hende – du kan stille hende spørgsmål om hendes drømmeferie, yndlingssted at rejse hen, hvor hun vil hen med karrieren… Hvad som helst. Disse spørgsmål holder samtalen i gang, men de giver også dig chancen for at lære mere om, hvilken type person hun er, og hvad hun vil have ud af livet. Plus, det giver dig nogle idéer til, hvad I kan lave sammen i fremtiden.

Trin 3. Læg på efter dig taktikken.

Lige præcis med dette tip går du tilbage til gymnasieudgaven af dig selv ved at lege “Jeg lægger på efter dig”. Det lader dig blive i røret med hende længere, og det får hende også til at føle sig som noget særligt, fordi du fortæller hende, at du ikke kan få nok af hende. Det virker kun reelt, når forholdet stadig er nyt, og normalt virker det kun én gang, så vælg den perfekte lejlighed.

Trin 4. Vær direkte og fortæl hende, at du ikke har lyst til at lægge på.

Hvis der er noget, kvinder vil have, må det være at have en mand, der ikke kan få nok af hende. Så når du snakker i telefon med hende, så sig til hende, du ikke har lyst til at lægge på. Ikke nok med at hun bliver smigret, hun vil måske også indrømme, at hun heller ikke har lyst til at lægge på.

Trin 5. Tag aktiv del i samtalen.

Selvom du altid bør lytte mere, end du taler, når du fører en samtale, bliver du – hvis du vil fortsætte den – måske nødt til at træde ind og føre samtalen lidt. Du må høre efter, hvad der bliver sagt og føje lidt mere til samtalen end de et par tilfældige “Ja” eller “nåh” for at holde gang i tingene.