Den største fejl, kvinder begår, som vil få ham til at flygte

sunset breakup

Når du er i et forhold, kan det være virkelig irriterende, når din mand ikke viser empati for dig, og du ender med at føle dig som en byrde. Når du prøver at fortælle ham, hvordan du har det, spekulerer du nogle gange på, om det overhovedet bekymrer ham, hvorfor du er oprevet.

Nogle gange har du det måske, som om du er nødt til at skrige, fordi du er fyldt med en blanding af frustration og frygt – frygt for, at dit forhold ikke går, som du håbede, det ville, frygt for at han ikke er, som du håbede, han ville være og frygt for, at han ikke vil forsøge at gøre dig lykkelig.

Der er en bestemt måde at håndtere din frustration, som i sidste ender skaber eller ender dit forhold, og vi har den simple løsning, der vil forhindre dig i at lave den største fejl, kvinder begår.

Lad os sige, at din mand har skuffet dig på den ene eller anden måde — måske ringede han ikke, da han sagde, han ville, eller han droppede din tantes fest, så han kunne tage på bar med sine venner. Du er forståeligt nok oprevet. Problemet her er måden, du håndterer løsningen på problemet.

Alle begår fejl, det er en menneskelig ting. Når man er i et forhold, er det mere simpelt at se måden, nogen opfører sig på og give personen skylden i stedet for at se på, hvordan du reagerer på deres opførsel. I løbet af jeres forhold vil en af jer blive såret på et eller andet tidspunkt.

Du kan ikke gøre ham til skurk hver gang, for hvis du gør, ødelægger det jeres forhold. Men når du lære at håndtere det på en anden måde, kan det føre jer tættere på hinanden.

Husk, at din fyr ikke kan få dig til at føle dig på den ene eller den anden måde uden din tilladelse.
Før du taler med ham om et problem i forholdet, er du nødt til at kigge indad og finde ud af, hvorfor du har det, som du har det. Du er nødt til at finde ud af det, før du taler med ham, for hvis du prøver at gøre det, mens du taler med ham, er du i dine følelseres vold, og måske får du sagt sårende ting, du ikke kan tage tilbage.

Det kan du gøre ved at sætte situationen i perspektiv og stille dig selv følgende spørgsmål:

– Hvordan ville du ønske, han håndterede det, hvis rollerne var byttet om?
– Hvad ville du have ham til at sige?
– Er det første gang, du er blevet oprevet, eller sker det ofte?
– Er du lykkelig?

Selvom du måske har lyst til at råbe og skrige, når forholdet ikke fungerer, som du vil have det til, er du nødt til at tænke på, at der er to mennesker i dette forhold, og du er nødt til at stå til regnskab for din rolle i det.

Hvis du ikke er lykkelig i andre dele af dit liv, kan det påvirke måden, du ser på din mand og på forholdet.
Og hvis din fyr har gjort de ting, der gør dig oprevet, lige fra starten, kommer du ikke til at lave om på ham. Du må afgøre, om du kan fortsætte med de ting, eller om det er på tide at reevaluere, om du vil være i forholdet.