Sådan håndterer du det, når nogen flirter med din kæreste

flirting

Du er ude med kæresten, og så lægger du mærke til en eller anden fyr, der flirter med hende. Den situation kunne du håndtere på flere måder – mange vil begynde at true og tilsvine eller bare ignorere det. Men du kan også gøre noget ganske andet og i sidste ende se ret god ud og samtidig få din kærestes – og måske endda fyrens – respekt.

Trin 1.
Tag et kig på det forhold, du har med din kæreste og se, hvordan hun håndterer flirteriet. Hvis hun flirter tilbage med fyren, så snak med hende og fortæl hende, du ikke bryder dig om det. Hvis hun ignorerer flirteriet, eller hvis hun fortæller fyren, han skal lade være, kan du sætte endnu større pris på hende, fordi hun respekterer jeres forhold.

Trin 2.
Forstå forskellen mellem at flirte og være venlig. Mange gange har vi svært ved at se forskel på de to ting og misfortolker tegnene. Du bør gøre dig umage for at forstå, om fyren bare er sød ved din kæreste, hvilket du ikke bør blive oprørt over, eller om han virkelig bager på hende. Hvis han flirter med hende, har du selvfølgelig ret til at være oprørt.

Trin 3.
Hvis du er overbevist om, at han rent faktisk flriter med hende, kan det blot være en misforståelse fra hans side – at han ikke ved, hun er taget. Du kan hurtigt og nemt løse den situation ved at vise hende hengivenhed. Giv hende et kys, læg en arm omkring hende, hvisk i hendes øre – gør noget, der tydeligvis viser, at du har et intimt og romantisk forhold med hende. Du vil selvfølgelig ikke gøre alt for meget ud af det, for så ved de begge, at du bare er jaloux og ikke bare hengiven.

Trin 4.
Undgå at blive vred. Når du er i en situation, hvor du ser en fyr forsøge at score din kvinde, så husk at trække vejret og slappe af. Når det går op for ham, at hun ikke er single, burde han holde op med at flirte. Hvis han er ligeglad med dig og fortsætter med at flirte med hende, så forsøg at bevare fatningen og lede efter en fredelig og fordragelig måde at håndtere situationen.

Trin 5.
Hvis du ikke kan tage det længere, så gå hen og sig noget til fyren. Hvis han fortsætter med at flirte din kæreste, så fortæl ham, at hun er din kæreste, og at du ikke sætter pris på måden, han taler til hende på. Du vil sandsynligvis fange ham på det forkerte ben, så han ikke ved, hvad han skal svare. Husk, at selvom det kan gå imod dine instinkter, så vinder folks respekt, når du er høflig og forholder dig i ro. Og er det i øvrigt ikke også bedre end at havne i et åndssvagt slagsmål?

Trin 6.
Hvis intet andet virker og fyren bare ikke fatter det, så før din pige væk fra fyren, så I kan nyde hinandens selskab uden ham. Hvis han fortsætter med at flirte, så spørg om hun er med på at smutte et andet sted hen.