7 essentielle tips til online dating

woman with laptop

Er du sikker på, du ved alt, hvad der er at vide om online dating?

Syv essentielle tips for de singler, der tager ud i den online datingverden; hvad du har brug for for at begå dig i og bedst navigere rundt i den virtuelle verden af romantik.

Den online datingverden er noget helt nyt; hvis du troede, du havde problemer med det mere traditionelle datingscenarie, vil du snart finde ud af, at den online udgave har sine egne forhindringer. Når det er sagt, så kan det også være super sjovt. Her er nogle tips, der kan være gode at have i nærheden:

1. Måske er du ikke den eneste ene – Det er nok bedst, hvis du forbereder dig mentalt på det faktum, at singler online har tendens til at tage på flere dates på samme tid – bare for at teste vandene. Det er en helt almindelig praksis, og indtil et forhold begynder at blive seriøst, er der ingen forpligtelse til kun at se én person ad gangen. Jo før du accepterer det, jo lettere bliver det for dig at undgå at bekymre dig om de små ting.

2. Vigtigheden af fotografier – Lige så attraktiv som en persons profilfotos er for dig, lige så attraktive er dine for alle andre. Til din egen profil bør du prøve at vælge fotos, som er forholdsvis nye, og som bedste repræsenterer din personlighed. Det er den bedste måde at tiltrække partnere, som du kan danne et oprigtigt forhold med.

3. Første dates – De er tricky og kan være ekstremt nervepirrende. Det, du bør prøve at huske, er at være naturlig og at være dig selv. Hvis daten ikke fører til noget eller chancerne for en anden date er små, kan du altid prøve med andre. Nøglen er at nyde det og finde nogen, du virkelig har et bånd med.

4. Samtaler er altafgørende – Noget, der kan være meget svært fra at møde en person ansigt-til-ansigt er, at i den virtuelle verden er det, du siger og den samtale, du har, lige så vigtig og attraktiv som dine fotos og din profil. Vær altid opmærksom på, at din potentielle date konstant bedømmer dig ud fra, hvad du siger, og hvordan du svarer dem.

5. Vær forberedt på overraskelser – Du bliver måske chokeret over at opdage, hvor mange folk, der er glædeligt eller ubehageligt overraskede over deres første date med nogen, de har snakket virtuelt med i et stykke tid. Så vær forberedt på overraskelser. meget af tiden er din idé om nogen helt ved siden af, hvem de rent faktisk er, de ser måske endda anderledes ud end deres profilfotos.

6. Nem research – Der, hvor online dating er fordelagtig, er, at det giver dig nok information før din første fysiske date til at forberede dig på samtaler. Med hjælp fra deres profiler og interesser har du mulighed for at researche, før du møder dem og tænke over ting at snakke om.

7. Ro på – det er meget nemt at begynde at forestille sig, at man har mødt sin eneste ene meget hurtigt. Men det er altså meget almindeligt, at folk holder sig lidt tilbage fra at dele deres sande jeg lidt, før de begynder at opføre sig som sig selv. Det er især tilfældet med online dating. Det kan derfor være klogt at vente lidt, før du begynder at dagdrømme.