6 måder at putte en fyr i vennezonen

friendzone

Du kender måske en fyr, som er super, og som du kan lide at hænge ud med, men bare ikke har lyst til at date. Her er 6 måder, du kan få ham i vennezonen uden at såre ham.

Lad være med at opmuntre ham

Selvom det siger sig selv, vil du blive overrasket over, hvor mange kvinder der slet ikke tænker sig om og opmuntrer en fyr for at få hans opmærksomhed. Måske flirter hun med ham og giver ham den idé, at hun er interesseret i ham, selvom sandheden er, at hun slet ikke har romantisk interesse i ham. Det sikreste at gøre er at være ærlige og ikke opmuntre ham.

Opfør dig som en ven, ikke en kæreste

Tal om andre mænd. Hvis du er interesseret i en fyr, snakker du ikke om andre mænd foran ham. Hvis du hænger ud med en fyr, du kun ser som en ven, kan du frit sludre om dit seneste kendis-crush eller fortælle ham, hvor lækker ham den nye på kontoret er. Det viser ham, at du er tiltrukket til nogen, der ikke er ham, og så skal han nok fange den.

Tag ikke ud til “date-værdige” begivenheder

Siden I er venner, kommer I til at hænge ud, men du burde undgå alt, som du normalt ville gøre på en date. Så altså ingen fine middage, hvor det kun er dig og ham. Tag i stedet ud at nyde stille og rolige aktiviteter, hvor flere andre kan tage med. Hvis I tager på en gruppetur, så vær sikker på, du ikke sidder hos ham hele tiden, kan han måske gå ud fra, at han er din date.

Lad ham se dine negative kvaliteter

Vi har alle dårlige kvaliteter ved os selv, som vi har tendens til at skjule fra mænd, vi er tiltrukket af. Siden denne fyr er din ven, så lad ham se de dårlige sider! Hvis du sladrer om folk, så gør det med ham. Venner bedømmer ikke hinanden, så du bør kunne være dig selv, vise dine fejl og mangler frem osv.

Gå ikke helt amok med kommunikationen

Venner sender sms’er til hinanden, sådan er det bare. Men du behøver ikke skrive til ham hver dag, for så lægger han måske mere i det, end det er meningen. Kommunikationen mellem jer to bør ikke være sludder til langt ud på natten, og det bør heller ikke være fyldt med seksuelle og flirtende undertoner.

Mind ham om, hvor vigtigt hans venskab er for dig

Nogle gange har vi brug for små påmindelser om, hvor vigtigt vores venskab er for nogen. Det gælder især mænd, som er placeret i vennezonen. Nogle gange tror de, at når de har været i vennezonen længe nok, så udvikler hun følelser for ham, så han kan blive hendes næste kæreste. Når du sørger for at fortæller ham, hvor vigtigt hans venskab er for dig, bekræfter du endnu engang, hvordan du har det med ham og giver ham besked på, at han stadig bare er en ven.