10 ting single piger forstår ved Valentinsdag

gift for Valentines day

Hvem siger, at Valentinsdag er noget, kun kvinder med en bedre halvdel kan nyde? Kløgtige kvinder forstår vigtigheden af at elske sig selv, og selvom de ikke nødvendigvis har grund til at fejre deres enlighed, gør de det i stor stil den 14. februar.

Her er 10 grunde til, at single kvinder ikke undgår fejringen, men nyder den.

1. Hun behøver ikke en særlig grund til at gå med fræk rød læbestift, give sig selv lækre chokoladeoverdækkede jordbær og sippe champagne. Selvfølgelig siger hun ikke nej til muligheden for at gøre det denne dag!

2. Hun har ikke brug for en mand for at købe en buket blomster, det kan hun selv gøre. Plus, hun kan få den leveret til sig selv på arbejdet og blive dagens sladrehistorie ved at underskrive en note med “Din hemmelige beundrer”.

3. Hun har ikke brug for nogen for at tage ud til et ekstravant dyrt måltid, det kan hun gøre selv. Eller hun kan vælge at bruge pengene på lige hvad hun har lyst til. Ah, muligheder!

4. Hendes venner er fri for den ængstelige bekymring, der normalt følger med at forberede på en romantisk date eller fortvivlelsen ved at have en kæreste, der ikke lever op til dagen.

5. Hun stresser ikke over, hvad hendes eks måske eller måske ikke laver. Hun er ligeglad med, om han har en ny kæreste, og hun er i hvert fald ligeglad med, hvad slags gave den nye kvinde får.

6. Hun forstår, at barer er perfekte til at finde single folk, da de plejer at være stedet, hvor singler samler sig på Valentinsdag.

7. Hun behøver ikke føle, at hun skal kaste op ud over sin partner midt i et gevaldigt Valentinsdags-snav efter en syvretters menu på den hotte nye restaurant i byen.

8. Romantiske komedier er slet ikke så slemme. Faktisk nyder hun morskaben i Bride Wars og 27 bryllupper.

9. Sandheden er, at enhver kvinde forstår, at Valentinsdag bare er en opreklameret dag, og du behøver ikke en særlig dag at dedikere til kærligheden.

10. Dagen efter Valentinsdag er perfekt til at fylde op af din yndlingsslik billigt. Hurra for slik til halv pris!

Valentinsdag markedsføres som en dag for par at vise hinanden, at de elsker hinanden. Sandheden er dog, at Valentinsdag handler om meget mere end chokolade, blomster og smykker til overpris. Uanset om du er single eller i et forhold handler Valentinsdag om at vise mennesker i dit liv, at du elsker dem og er taknemmelig for at have dem i dit liv. Du behøver ikke føle, at denne dag er forbudt for dig at nyde, bare fordi du er single. Saml dine venner og planlæg en “date”, hvor I bader hinanden i gaver og påskønnelse.