7 ting som mænd elsker ved kvinder udover deres udseende

couple before kiss

Udseendet rækker kun til en vis grad, når man prøver at få en mand til at lægge mærke til én. Hvis du har en flot figur og et dejligt ansigt, skal du nok få en mands opmærksomhed, men det er kun nok til en start. Du er nødt til at gøre ham interesseret i dig, uanset om der er andre kvinder i nærheden eller ej.

Udover fysisk tiltrækning er her 7 ting, som mænd er tiltrukket af.

1. Feminitet – Feminitet er måske det største aktiv, en kvinde kan bruge, når hun prøver at tiltrække en mand, og det er ikke noget mænd uden videre kan modstå. Det er muligt at vise din feminitet uden at virke svag, for du kan nemt tage styringen af enhver situation.

2. At være legesyg – I ethver forhold er det vigtigt at have sjov med hinanden. Mænd vil have kvinder, som er glade, og som nyder at have sjov. Fyre er tiltrukket af kvinder, som har humoristisk sans, kan finde ud af at overkomme modgang og have det sjovt.

3. Udtryk – Du kan have det kønneste ansigt, men det hjælper ikke meget, hvis du ikke ved, hvordan du skal vise forskellige udtryk. Du kan flirte med ham ved at give ham et frækt smil, mens du siger noget, der kan tolkes frækt, le når han fortæller en joke eller give et skeptisk blik, når han fortæller en utrolig historie.

4. Selvværd – Før du forelsker dig i en anden, skal du først lære at elske og respektere den person, du er blevet. Den slags spiller en kæmpe rolle i, hvordan du ser på hvordan, og hvordan folk ser dig. Husk, at du aldrig behøver have med folk at gøre, som får dig til at tvivle på dit selvværd.

5. Intelligens – Den eneste type mænd, du burde date, er dem, der er hviler i sig selv og ikke føler sig truet af en kvindes intelligens. Mænd vil have en kvinde, som kan føre en samtale, der handler om mere end modeblade og reality-tv. Det er én ting at være super lækker og fange hans opmærksomhed, men det er nytteløst, hvis du ikke kan holde en samtale kørende med ham. Der er selvfølgelig mænd derude, som blot vil have en trofækæreste, og hvis du er okay med det, så er det jo fint… Det er der bare ikke mange kvinder, der er.

6. Selvhjulpenhed – Selvom mænd generelt ses som beskyttere og forsøgere, betyder det ikke, at de ønsker at være dit svar på alting. Det er rart for dem at føle sig ønsket, og at der er brug for dem i ny og næ, men når de begynder at føle, at du afhænger af dem i højere grad, end du burde, er det et problem.

7. Selvtillid – Har du nogensinde lagt mærke til, at når nogen har masser af selvtillid, står de lige lidt mere rank end folk omkring dem? De går med en vis sikkerhed, der gør det næsten umuligt at sige nej til. Mænd elsker, når de er sammen med en kvinde, der oser af selvtillid. De er altid imponeret af kvinder, der ved, hvad de er værd og ikke stiller sig tilfreds med mindre.