5 ting at gøre efter du slår op, så du kan komme videre

woman in car

I starten af forholdet var alt fantastisk. I enedes, du var lykkelig, han fik dig til at grine. Men tiden gik, og tingene ændrede sig. Nu, hvor du har besluttet, at du var nødt til at slå op med din kæreste, er det måske svært at lade være med at tænke på ham, selvom det var dig, der slog op.

Her er fem måder, du kan kickstarte processen med at komme videre efter et brud. Der er trods alt ingen, der vil pines over deres eks for længe.

1. Lav og gennemfør dine to-do lister. Når du giver dig selv en plan over diverse aktiviteter, som du længe har villet få gjort, holder du dig selv ansvarlig. Hold den synlig, så du hver dag bliver mindet om, at du har ting, du skal have ordnet. Det gælder for eksempel at få skiftet olie, rense tæpper eller endda få gjort den forårsrengøring. Hvad end det er, er produktivitet den bedste måde at holde dig beskæftiget.

2. Adoptér et kæledyr. Hvis du har tålmodighed til et kæledyr og ikke er allergisk, hvorfor så ikke få dig selv et? Disse elskværdige dyr kan give dig et formål, komfort, og de kan være en ledsager på de dage, hvor du er særligt ked af det eller ensom. Det er måske ikke den bedste grund til at adoptere et kæledyr, men nogle gange kommer der det bedste ud af disse situationer for både dig og det dyr, du redder!

3. Tag et online kursus. Du er nu single og prøver at holde dig beskæftiget, ikke? Findes der en bedre måde at udfylde dit skema på end at tage et kursus online? Ikke nok med at det online kursus giver dig ting at holde tankerne beskæftiget med, det beriger også dit liv og hælper med at holde dig fra at længes efter din eks. Og hvem vil forøvrigt ikke gerne blive ved med at lære nye ting?

4. Planlæg en weekendtur eller et getaway. Uanset om du skal på tur alene eller med et par venner, er en rejse altid en god mulighed for dem, der vil holde ekskæresten ude af tankerne. Du vil ikke blot kunne komme ud af byen og have lidt sjov, du kan også fokusere på, hvad der gør dig glad, og du kan slappe af. Det er en win-win situation!

5. Giv tilbage til andre som frivillig. Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at få tankerne væk fra det nylige brud og stadig give tilbage til samfundet. Uanset om du vil donere tid ved at hjælpe børn med deres lektier, hjælpe til i suppekøkken for de hjemløse, eller om du vil sidde og tale med de ældre eller syge på hospital eller plejehjem, vil du lære, når dit frivillige arbejde er overstået, at du føler dig beriget og mere fuldendt. Selvom du måske donerer din tid til at få nogen ud af tankerne, vil de mennesker, du hjælper, sætte stor pris på din indsats, uanset hvorfor du gør det.