10 psykologiske ting, som tænder en fyr

couple in bed

Sexede samtaler og flirt er uden tvivl nok til at tænde ham. Her er 10 psykologiske ting, der kan få gang i ham.

1 – Det dvælende kys.

Tænd ham og få ham til at længes efter mere ved at lade dit kys dvæle lidt længere, før I bryder det eller giv ham et farvel-kram og kys hans kind blidt og lad det dvæle et par øjeblikke.

2 – Pres på hans skød.

Hvis du sidder ved siden af en fyr, og han viser dig noget på sin tablet eller i en bog, mens den stadig er i hans skød, kan du pege på noget med din finger uden at fjerne bogen. Han vil mærke presset på de følsomme steder, så det skal nok sætte gang i fantasien.

3 – Kyssehvisken.

Denne taktik går tilbage til barndommen, hvor man læner sig ind for at hviske en hemmelighed, lader læber og varme ånde kæle for hans øre, hvilket nok skal lulle ham til lydighed.

4 – Vis noget hud.

Bare vis lidt hud, det behøver ikke være noget vildt eller for meget, men en lille flig af tabuhimlen kan lige være det, der får gang i ham. Du kan vise lidt hud på flere forskellige måder som at vise lår i et skørt eller vise lidt mave ved at have en top på.

5 – Tatoveringer.

Tatoveringer på bestemte steder på kroppen tænder mange fyre, fordi de giver ham mulighed for at bruge fantasien. Mænd synes især det er sexet, når de kan se noget af den i stedet for det hele.

6 – Maveregionen og lænd.

Disse dele af din krop er enormt pirrende, når de stikker ud fra under en trøje og endnu mere, når det ikke er hensigten.

7 – Stramt tøj.

Undervurdér aldrig, hvad et par skinny jeans og en stramtsiddende trøje kan gøre. Når du går i stramt tøj, giver du ham mulighed for at vurdere din fysik, det giver ham et bedre indtryk af, hvordan din krop ser ud uden tøj. Det betyder selvfølgelig, at du er fit, når du går i stramtsiddende tøj.

8 – Berøring ved et uheld.

Vi har alle været i den situation, hvor vi ved et uheld rører ved en andens intime dele (bryster, bagdel, skridtet), og du er sikkert blevet pinligt berørt over det. Men uanset vil mænd sikkert mindes det minde fra tid til anden og bruge det til at blive tændt. Du kan være sikker på, at når hans arm strejfer dit bryst eller hans mave rører din numse, når du klemmer dig forbi ham, at han vil tænke på det senere til visuel stimulering.

9 – Ned i blusen.

Mænd kan ikke lade være med at kigge ned i en kvindes bluse, når de får muligheden. Det betyder, at han sikkert tager et smugkig på din kavalergang, hvis du bøjer dig forover eller læner dig ind mod ham.

10 – Drilleri.

Enhver mand bliver tændt af drilleri. Du behøver bare gå op til ham og stirre direkte på ham. I stedet for at starte en samtale med ham, skal du bare sige “undskyld mig” og fortsætte med at gå, mens du giver ham et kækt lille smil. Når du går forbi, kan du smile og sige tak, det skal nok booste hans ego og give ham lyst til at snakke med dig.