3 grunde til, at damer bør sende den første e-mail

two surprised girl with laptop

Det er reglen snarere end undtagelsen, at når kvinder bruger online datingtjenester til at finde en fyr, sender de ikke den første besked ud – hun venter på, at han foretager det første træk. Selvom dette er den mere traditionelle måde at date på, er online dating ikke stedet for traditionelle metoder. og hvis du tror, at det virker som en god ide at sidde og vente på, at mændene kommer til dig, så kommer du til at vente et stykke tid.

Hvorfor? Her er tre grunde til, at du måske vil være proaktiv og sende den e-mail først.

  1. Mænd af høj kvalitet er travle mænd

Kvinder har tendens til at drages mod hårdtarbejdende mænd, som både er uddannede og har masser af interesser. Hvilket giver god mening, fordi det giver en glimrende partner. Men denne type fyr har tendens til at have ekstremt travlt med at arbejde og deltage i deres interesser. Den tid, de har til at bruge på et datingsite, er meget begrænset, og de kommer nok ikke til at sidde på deres computere og vade gennem utallige profiler, før de falder over din.

Hvis du virkelig vil have denne type mænd, må du skille dig ud fra mængden og gøre dig selv bemærket. Ved at sende en e-mail til dem fikser du problemet med “ikke tid til at finde din profil” og smækker dig selv direkte på hans radar.

  1. Mænd af høj kvalitet er yderst eftertragtede

Det burde sige sig selv, men en god fyr er eftertragtet, og hvis du virkelig vil have din egen gode fyr, så må du gøre dig selv bemærket. Der går generelt ikke en dag for disse mænd, hvor de ikke får beskeder fra kvinder, der vil lære dem at kende.

Dette bekræfter det faktum, at du skal sende en besked først. Tænk over det, disse fyre har flere kvinder, der sender beskeder og prøver at få hans opmærksomhed. hvorfor skulle han prøve ekstra hårdt og scanne alle damernes profiler? det gør han næppe, og medmindre du foretager det første træk, skriver han ikke til dig.

  1. Mænd af høj kvalitet vil have en fantastisk kvinde

Mænd af høj kvalitet dater meget sjældent kvinder, som ikke også er af høj kvalitet. Disse mænd vil have kvinder, der er velartikulerede, intelligente, smukke og i det hele taget et godt catch. Du må sørge for at præsentere dig selv for disse mænd og lade dem vide, at du som en smart, sjov og skøn kvinde eksisterer, og at du leder efter ham.

Du kan få hans opmærksomhed med en velskrevet e-mail, god profil og et skønt udvalg af fotografier. Du vil gøre et godt indtryk og ved at have modet til at skrive først, viser du, at du er den komplette pakke, og at de går glip af noget, hvis de lader dig gå. Desuden vil en anden foretage det første træk og få hans opmærksomhed, hvis du ikke gør det.