Top 5 uventede steder at møde seje kvinder

man picking ups two women

Du har verden for dine fødder, og der er masser af fisk i havet. Ja, disse påstande er sandfærdige, men når du vil møde en kvinde, behøver du ikke altid gå til det samme vandhul igen og igen. medlemmerne fra BeNaughty.dk, et af de bedste datingsites for profesionelle, har oprettet en liste over fem af de mest uventede steder, du kan møde kvinder uden for chatrummene på datingsites.

1. Netværksbegivenheder
Professionelle folk tager normalt til professionelle netværksbegivenheder i håbet om at fremme deres karriere og få nye kontakter. Det, som folk måske ikke lige tænker over, er, at disse begivenheder kan være den ideelle mulighed for at møde en ligesindet, dygtig professionel, som er single. bare husk, at begivenheden er beregnet til forretninger, så gå ikke rundt med et neonskilt, der reklamerer med, at du er single og klar. Hold samtalerne nogenlunde profesionelle og vær lidt tilbageholdende – ikke alt for flirtende!

2. Kommunekontoret
Ingen gider tilbringe eftermiddagen på kommunekontoret, og det er derfor, det kan være et interessant sted at møde nogen. Tænk på det sådan her – I keder jer begge, er begge trætte af at sidde i en lobby, hvor det føles som om, ingen bliver kaldt ind. Når du får mod til at gå hen til hende, så husk at være charmerende, ikke creepy.

3. Loppemarkedet
Kvinder elsker en god handel, og der er intet som at snuppe en mand og en fed antikvare. Hvis du spotter en kvinde, der kigger på et tungt møbel, kan du altid tilbyde din styrke for at hjælpe hende med at flytte det. Det viser hende, at du er en hjælpsom, stærk fyr, og at du vil gøre alt for hende – med måde selvfølgelig.

4. Offentlig transportterminaler
Okay, den her kan være lidt plat bare på grund af de film, hvor en person bliver efterladt i lufthavnen og ser deres livs kærlighed forlade landet. Bla bla bla. Men når I begge sidder og venter på, at det sene fly ankommer, er det den perfekte mulighed for at starte en samtale. det er især hjælpsomt, hvis I flyver på samme fly, for så har I allerede noget til fælles. I kan snakke om, hvad I lavede i byen, I er i nu, hvad I har planer om at lave, når I lander, og det kan nemt lede til, at de bliver inviteret på date.

5. Sportsbegivenheder
Hvor meget mænd end kan lide at tro, at sportsbegivenheder er mandens eje, og at kvinden, der tager til disse begivenheder, gør det for et mandligt familiemedlem, eller at de er lesbiske, så er sandheden, at der er masser af kvindelige sportsfans. Det vil måske komme som en overraskelse, hvor interesserede i sport, kvinder kan være! Disse sportsbegivenheder er et fantastisk sted at møde kvinder, især hvis de holder med samme hold som dig. I har ikke blot noget til fælles (forkærligheden for sporten og holdet), men I kan også nyde hinandens selskabe og diskutere kampen, når den er forbi, når du inviterer hende på kaffe.