5 måder at mestre kunsten i det gode førstehåndsindtryk

smilling woman with phone

Inden for de første få minutter efter at have mødt dig, har folk allerede dannet en mening om dig. Denne mening vil enten være den afgørende faktor for, om de vil hyre dig, om de vil date dig, eller om de vil glemme dig. Du vil ikke være en af de glemte, vil du?

BeNaughty.dk har 5 vigtige tips til, hvordan du kan få folk til at huske dit navn og at ville date dig eksklusivt.

1. Tag ind med et mål
Uanset om du prøver at komme i seng med dem, blive deres næste partner eller få det job, vil du gå ind til situationen med et mål i sigte. Lad os eksempelvis sige, at du har snakket med nogen online i et stykke tid, og I endelig har aftalt at mødes, men du ved, at du kan lide den her person, og du vil se mere til dem. Du går ind til den date med det formål at slå benene væk under dem og score dig endnu en date.

2. Research
Ja, vi ved det godt – researche en date? Ja! Hvis du er fuldstændig indstillet på at imponere den person, du skal møde, vil du lave lidt research. Som for eksempel, da I snakkede, husker du, at de var begejstrede for græsk mytologi. Du kan læse op på nogle af de græske myter, guder og gudinder. Når samtalen er ved at gå i stå, kan du hive din nyfundne viden op af hatten, imponere dem og få gang i samtalen igen. Glem det med at klare to ting i ét hug, du er en multitasker på en mission!

3. Klæd dig ordentligt på
Vi er visuelle væsner, og der er ingen tvivl om, at vi er tiltrukket af ting (og mennesker… selvfølgelig), som ser godt ud. Så hvis du virkelig vil imponere denne person, så sørg for, at du har noget på, der skriver “Se og begær mig!” uden at insinuere for meget. Tanken er at have noget på, der får dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas. Denne selvtillid vil helt sikkert blive overført til din udstråling under daten.

4. Hold op med at snakke så meget
Okay, vi forstår det godt. Når du er på vej til en første date (eller noget andet, hvor et førstehåndsindtryk er vigtigt), får dine nerver has på dig, og nogle gange kan du bare ikke kontrollere, hvad der ryger ud af din mund. Nogle gange giver du for mange oplysninger, nogle gange ævler du om hvad som helst, og måske giver du ikke den anden person en chance for at få sagt noget. I alle fald – stop. I en hvilken som helst situation, hvor du tror, du måske snakker for meget, så stil dem et spørgsmål og lad dem snakke lidt. Det er ikke ens begyndende med at koble helt fra. Det er ens betydende med at være opmærksom på, hvad de siger og tilføje lidt her og der til samtalen, bare lad være med totalt at dominere samtalen.

5. Brug deres navn
Der er ikke noget værre, end når du skal til at mødes med nogen, og du glemmer deres navn. Det er en af de hurtigste måder at sikre dig, at du ikke får en date nummer to. Du vil gøre en bevidst indsats for 1) at lære deres navn at kende og 2) sige deres navn. Hvis du for eksempel nyder jeres tid sammen, så fortæl dem det ved at sige “jeg er virkelig glad for, vi kunne mødes, John” eller noget i den stil. Det virker måske ubetydeligt, men det betyder faktisk en hel del, når du prøver at efterlade et godt førstehåndsindtryk.