6 måder at være mere imødekommende over for mænd

couple

I modsætning til, hvad du måske tror, handler det at blive bagt på af en fyr ikke bare om held og om at være på rette sted på rette tid. Det, du gør, kan faktisk øge mængden af held, du har i den afdeling. Hvis du kan forstå, hvordan en fyr tænker, får du meget mere held med at få ham til at opdage dig.

Her er 6 måder, du kan få ham til at komme op til dig uden at virke løs.

1. Se godt ud. Det burde være åbenlyst – selvfølgelig vil en fyr gerne tale med en lækker dame.

2. Vær ikke for optaget. Du skal ikke se ud til at være alt for optaget af noget, som at tjekke din telefon eller læse et blad eller en bog. I stedet for at have hovedet begravet i hvad end, du stirrer på, så se dig omkring en gang imellem. Få øjenkontakt med hvem end dine øjne lander på.

3. Brug hurtigt og langsomt kig væk” teknikken. Der er to måder, du kan kigge på en mand og sende signaler om, at du er interesseret. Den, du vælger er op til dig, og hvad du er mest komfortabel med:

• De langsomme blik – Kig i retning mod ham en gang imellem og få kort øjenkontakt med ham. Du kan endda give ham et smil. Efter et par korte øjeblikke kan du langsomt dreje hovedet og kigge væk med et smil.

• Det hurtige blik – Med denne tilgang til det, vil du se på ham hurtigt, fange hans opmærksomhed og så kigge væk lige så hurtigt, mens du smiler til dig selv. Det er en mere flirtende teknik, der går tilbage til skoletiden, men den virker stadig.

4. Gør det let for ham. Det kan være nervepirrende for mænd at tage mod nok til sig til at gå op til en kvinde, har er tiltrukket af, når hun er i en stor gruppe. Gør det let for ham ved at bruge lidt tid alene eller bare med én anden person. I hans øjne mindsker den mindre gruppe risikoen for at blive til grin, hvis du afviser ham.

5. Vær på rette sted på rette tid. Selvom held ikke har noget at gøre med at finde en mand eller at være imødekommende, kan du sætte dig selv i afslappende situationer, hvor mænd er lidt mere modige og vil starte en samtale med dig, hvor end du er… Hvis altså du passer ind, og du også viser interesse i ham. Du kan møde fine mænd i boghandlen, på caféer, fitness-centre… Hvor som helst!

6. Giv ham en chance for at tale med dig. Selv hvis du er med en gruppe af venner, bør du altid gøre det let at tale med dig. Hvis du for eksempel er på natklub og spotter en fyr på tværs af rummet, kan du få øjenkontakt et par gange og smile. Du kan så bryde fra din gruppe og hænge ud i baren. det giver ham mulighed for at komme op til dig og begynde at tale til dig.