Sådan bliver du pigen i baren som fyrene vil gå op til

pensive woman at bar

Medmindre du er udadvendt, er den eneste måde at få en date på en bar at være en, der er nem at gå hen til. Hvis du ikke føler dig selvsikker nok til at gå op til mænd alene, eller hvis du er en traditionel slags pige og mener, at de burde komme til dig, må du finde de kvaliteter, der gør en person imødekommende, og begynde at øve dig på dem.

Hvad gør en kvinde imødekommende? Det er ikke helt så simpelt som at have et skilt over hovedet, hvor der står “Snak med mig.” Du er i stedet nødt til at afgive en vis energi, så folk vil snakke med dig, uden at du siger et ord. Du skal bare hvile i dig selv og lade den selvsikkerhed stråle ud gennem rummet og se, hvem der kommer op til dig.

Dit udseende betyder noget

Mens vi gerne vil tro, at det er vores personlighed og intellekt, der tiltrækker folk, er sandheden, at vores udseende spiller en stor rolle. Husk på, at udseendet ikke kun handler om tøjet, du har på, din frisure og hvilke asccesories du har. En persons udseende dækker over, hvordan tøjet ser ud, personlig hygiejne og din overordnede udstråling. Dit udseende er det første, en potentiel bejler har at forholde sig til, og hvis de ikke kan lide, hvad de ser, gider de ikke skænke dig et ekstra blik.

Du kan forbedre dit udseende ved at gå i flatterende tøj, som fremhæver din personlige stil. Du skal være ren og se frisk ud, så hvis du går ud lige efter arbejde, kan du skifte læbestift, tage pudder på igen og måske tage den blazer af. Når du ser godt ud, har du det godt!

Vær opmærksom på dit kropssprog

Du tror måske ikke, dit kropssprog betyder meget, men du ville blive overrasket over at vide, hvor stor en faktor det spiller, når du prøver at tiltrække nogen – det er fatisk noget af det første, folk bemærker, når de ser nogen. Folk ser på, hvordan din holdning er, og det kan være en afgørende faktor for, om de vil tale med dig eller ej.

Stå rank – Det er mere sandsynligt, at folk vil komme op til nogen, hvis deres ryg er rank, og de ikke står foroverbøjet som en eller anden hobbit. Dårlig kropsholdning er normalt associeret med lav selvtillid, og det ved vi alle ikke hjælper.

Hav ikke noget over kors – Når du har arme, ben, ankler eller hænderne over kors, udstråler du en “Jeg er påpasselig” energi. Prøv at finde en komfortabel position, hvor intet er over kors, så virker du mere imødekommende.

Brug hænderne – Når du taler med nogen, kan du bruge hænderne på en måde, der ser ud som om du gestikulerer til andre om at komme ind og tale med jer.

Hold hovedet højt – Det er samme koncept som at stå rank. Når dit hoved peger nedad, får det dig til at se ud som om, du skjuler noget, du er træt, eller at du har dårlig selvtillid.

Vend mod den person, du taler til – Det betragtes ikke blot som uhøfligt, hvis du taler til nogen ude at vende mod dem, men vender du dig mod dem, giver du dem også besked på, at du vil have dem til at komme til dig.