7 måder at øge dine chancer for at møde dit match online

woman on the floor with notebook

Hold op med at spilde tiden på folk, der er helt ved siden af, og følg disse 7 tips, så du møder dit match på et hvilket som helst online datingsite.

1. Positiv attitude
I stedet for at være offer for gru hver gang du tænker på at prøve online dating, så tænk på mulighederne. Mange mennesker tror, at det ikke vil fungere, og at du bare kommer til at spilde tiden. Når du tænker disse negative tanker, øges chancen for, at det ikke kommer til at fungere. Men hvis du er optimistisk og objektivt ser på hver person, der sender dig en besked som en potentiel partner, kan du måske overraske dig selv.

2. Brug det perfekte foto
Man kan ikke komme udenom, at en persons udseende spiller en stor rolle i førstehåndsindtryk. Når folk går gennem de mange profiler, der kommer frem på deres liste over mulige matches, har de kun et øjeblik eller to til at danne det indtryk takket være dit billede. Så for at give det bedste førstehåndsindtryk, bør du bruge et profilbillede, der fanger interessen fra sitets medlemmer og forhåbentlig gør dem interesserede nok til at læse din profil.

3. Show, don’t tell
Kan du tro, at 90 % af de kvinder, der bruger datingsites, opretter en fantasiløs profil, der savner personlighed og kreativitet? De bruger generiske adjektiver, kedelige svar og som et resultat bliver deres profiler kedelige. Brug fantasien, når du opretter din profil! Beskriv dit yndlingsminde som om du skriver en bog i stedet for bare at skrive en liste over ting. Jo mere beskrivende du er, jo bedre kan du oprette et bånd med læseren.

4. Udsend positivitet
Din profil er som dit cv. Du har kun en vis mængde plads til at tiltrække nogen, så du vil ikke spilde dyrebar plads på negativitet! Du vil ikke sige, hvad du ikke søger, især ikke på en måde der giver indtryk af, at du har lavet fejl før i tiden og fortryder og er vred.

5. Vælg et godt navn
Hvis du var en virksomhed, så tænk på din datingprofil som dit produkt og dit brugernavn som brandet. Dit navn er det første, nogen vil hilse på dig med, for de kender ikke dit navn. Du vil vælge adjektiver, der smart beskriver din personlighed eller hobbyer.

6. Hold dig til en plan
Uanset om det er i livet eller online vil du opleve, at du er mere villig til at arbejde mod et mål, hvis du opretter det mål og holder dig til det. Hvis du for eksempel vil møde to nye mennesker hver uge, bliver du mere beslutsom, når det kommer til at besvare emails, se flere profiler og engagere dig i flere chats.

7. Bliv skattejæger
I stedet for at have et snævert søgeparameter når du søger din mulige mage, bør du øge horisonten og overveje en usleben diamant. Det betyder at finde en, der er “sød” i stedet for “super lækker”. Find en, der er lidt finurlig og ikke får mange beskeder. Vær åben over for at møde nogen, der lever længere væk i et andet job, end du er vant til. Når du er mere åben over for nye mennesker, ved du aldrig, hvilke skatter du kan finde.