7 måder at holde en samtale i gang med en fyr

couple drinks coffee

Når vi møder nogen, vi er interesseret i, begynder vores kroppe at gøre underlige ting. Vores hjerte begynder at pume mere blod (det er derfor vores håndflader begynder at svede, og vi får røde kinder). Det er ikke usædvanligt, at vores vejrtrækning bliver ujævn, og at vi begynder at stamme. Så når vi står foran den fyr, der får de ting til at ske, bliver det selvfølgelig lidt af en udfordring at holde samtalen kørende uden problemer.
Heldigvis kan du med øvelse og disse syv råd overkomme disse midlertidige forhold og blive en mester til at føre samtale – selv foran ham den søde.

Fjern distraheringerne.

Som noget af det første du vil gøre for at komme tilbage på sporet, skal du eliminere de ting, der distraherer dig. Det betyder, at hvis du tager dig selv i at kludre i ordene, så stop op, tag en dyb indånding og slap af. Tænk over, hvad du siger, og fortsæt.

Uddyb det tidligere emne.

Det er simpelt. Hvis du føler, du ikke rigtig har ord, kan du bare gå tilbage til, hvad I snakkede om lige før, din hjerne gik i sort og uddybe. Eller bed om deres mening. Dette vil hjælpe dig med at komme tilbage på sporet på nul komma fem.

Skift til et lignende emne.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal holde gang i en samtale om månens effekt på tyngdekraften, så bare skift emnet til et relateret emne. Husk, sammenhæng er nøglen.

Når han er den generte.

Generte fyre er rigtig søde, men de kan være lidt udmattende, når du prøver at holde gang i en samtale med en. Men giv ikke op! Stil ham spørgsmål, så han åbner op om sig selv, så åbner han forhåbentlig op.

Hvad er dine planer?

Når du spørger dem, hvad deres planer for weekenden eller en kommende ferie er, starter du et samtaleemne, men du starter også en åbning for en potentiel date. Når I begge har lignende planer som at se den seneste sci-fi film, kan I planlægge at se den sammen.

Vær ikke alene om at snakke.

Selvom det kan føles som at trække tænder ud at få fyren til at snakke, vil du ikke være den eneste, der pludrer. Du kan stille ham spørgsmål, der kræver lidt frem og tilbage mellem dig og ham. Husk, at du helst vil have en vis balance mellem at kommunikere og dominere samtalen.

Vær en dygtig kommunikator, selv gennem SMS.

Vi er meget afhængige af SMS’er i vores kommunikation, men det betyder ikke, du behøver bruge chat-sprog eller fordumme samtalen. Vær opmærksom på, hvad du siger, men du kan selvfølgelig også bruge humørikoner for at hjælpe med at forklare din pointe eller endda flirte uden at være alt for fremme i skoene.