5 must-know kysseteknikker, der gør ham vild

kiss

Når det kommer til at kysse, har alle deres egne tricks og tips, som de tror, gør dem anderledes fra resten. Og ja, nogle af dem virker, men her har vi fem teknikker, der vil gøre din snavesession fra øhm okay til vild i varmen!

Det trekantede kys
Denne kysseteknik er sjov, men ikke den letteste at udføre. Teknikken er ideel til ansigt-til-ansigt action mellem lagnerne, og du starter den ved at kysse deres læber som sædvanligt. Så bevæger du dig langsomt fra at kysse deres læber til at kysse deres kind og så deres hals. Når du har kysset halsen, bevæger du dig tilbage til læberne. Se? Du har lavet en trekant!
Nøglen til dette kys er, at du ikke vil gøre det åbenlyst, da kysseovergangene bør være elegante og lette. Du kan gøre det ved at give dem små kys på vej fra et område til det næste.

Nip
Nogle gange, når folk kysser, ved de ikke præcis, hvad de skal gøre med læberne. Skal de trutte mere med dem? Skal de slikke sig om dem, så de er fugtige nok – hvor fugtigt er for meget? Hvad folk ikke er klar over er, at det at kysse har meget mere end med læberne at gøre.
Denne teknik anvender dine tænder. Før du viger tilbage fra denne teknik, så hør lige her. Der er noget virkelig hedt ved at nippe din partners underløbe eller endda tunge, mens I er i fuld gang med at snave. Det er kækt, legesygt, og det kan meget hurtigt sætte fut i tingene, hvis det gøres ordentligt. Husk på, du ikke vil gøre som Mike Tyson og bide for hårdt, men legesyge nip er perfekt.

Det er også okay at sutte
Når du kombinerer et velplaceret nip med at sitte på læben eller halsen, har du en vinderkombination. For at kunne gøre dette skal du fange deres læbe mellem dine og trække blidt tilbage. Løb tungen langs deres læbe og sut blidt. Du vil ikke give dem et sugemærke, for det er bare ledt. Men når du gør det rigtigt, kan det gøre kysset mere intenst og virkelig få safterne til at flyde.

Få gang i hænderne
Der er absolut ingen grund til ikke at lade hænderne blive en del af morskaben, når du kysser med din partner. Få gang i hænderne og lad dem strejfe deres krop. Vikl dine fingre ind i deres hår, kærtegn deres kind, bare lad dine fingre strejfe deres krop. Det er altid en god ide at holde hænderne på deres hals, hoved og ansigt, men du kan også lade dine hænder rejse sydpå, hvis det er det, du er ude efter.

Flyt til ørerne
Din partners ører er følsomme, og når du blidt nipper ders øreflip, når det bliver virkelig hot, smelter de i dine hænder.