7 tips, der vil hjælpe dig med at date i løbet af vinteren

couple plays in snow

Vinteren kan være brutal, særligt hvis du bor i områder, der får hårde vintre. Ikke nok med, at det er for koldt at gå udenfor, det bliver også mørkt tidligere, der er ikke mange aktiviteter at foretage sig udendørs (hvis du overhovedet er modig nok til at gå udenfor), og hvis du skal tage offentlig transport, kan du komme i nærkontakt med folk, der er syge.

Heldigvis har vi nogle tips, der hjælper dig med at holde dig hyggelig til vinter og måske endda tage på nogle dates uden at væmmes ved tanken.

1. Acceptér at stil har andenprioritet efter varme
Der er ikke nogen, der for alvor bliver tændte af at tage deres Ugg-støvler på, dække hovederne med tykke uldhatte og smide tre lag tøj over kroppen. Bare husk på, at hvis du vil sludre med den barista, så kan de ikke forstå dig gennem klaprende tænder.

2. Vintertøj er flatterende
Ja, du er måske nødt til at at have flere lag på, men med lidt pizazz og et godt øje for stil, kan du få den rullekravesweater og cardigan til at se ud som om, de kom direkte fra catwalken.

3. Spring snestøvlerne over, og gå efter noget mere fashionabelt
Vi er klar over, at der kommer sne, regn slud og andet klamt udenfor takket være vejret. Det betyder ikke, at du er tvunget til at have grimt fodtøj på til din date. Ved at vælge et par komfortable og stilfulde støvler, som kan modstå lidt dårligt vejr, får du ingen problemer med at gå gennem parken hånd i hånd med din date.

4. Nyd de aktiviteter, I kan lave under vinteren
Okay, du kan ikke boltre dig på stranden længere, men der er ikke noget, der afholder dig fra at lave en snemand. Ja, vinteren er kold, og det kan være afskyeligt, men det kan også være fortryllende og magisk, hvis du er villig til at blive lidt kold. Plus, når daten er forbi, kan du og din date varme op med noget varm chokolade og åben ild. Lyder som en skøn måde at afslutte en date, ikke?

5. Byd velkommen til den nærende side
Kulden har det med at bringe folks nærende side frem. Mænd og kvinder vil sikre sig, at deres partnere er varme, trygge og glade, og de vil gøre hvad som helst for at sikre, at du har det sådan. Det er den perfekte mulighed for at tage sig af en elsket og vise dem, hvor meget du holder af dem.

6. Hold sammenskudsgilde
Hvis du er single og vil date, men ikke nødvendigvis vil udenfor, kan du altid holde sammenskudsgilde i dit hjem. Bare bed dine gæster om at invitere en ven, der er ny i gruppen, og lad tingene gå sin naturlige gang. Hvis der ikke er kemi med nogle af dine gæster, kan du i det mindste nyde en masse varm mad.

7. Få mest ud af sollyset
Fordi dagene er meget kortere, vil du ud at få så meget sollys som muligt – uanset om du får flere dates i dagslys, eller du bare vil ud på egen hånd. Ikke nok med, at sollyset er sundt for dig takket være D-vitaminen, men det vil også få dig i bedre humør og holde dig på toppen, når du tager ud for at finde den helt særlige.