6 grunde til du er nødt til at invitere den sjove pige på date

woman's face

Evnen til at få folk til at grine er en gave, som mange folk har det med at tage for givet. Med den rette joke, det mest simple fjollede ansigt eller endda en sød practical joke kan du gøre enhver persons dag bedre. Derfor bør det at date nogen, der kan få dig til at grine, altid være en kvalitet, du søger.

Bekymret for, om den sjove pige, du møder online, ikke vil tage forholdet seriøst? Lad være. Her er nogle glimrende grunde til, at du måske vil tage chancen med den sjove pige, som kan få dig til at smile.

1. Hun tager ikke livet for alvorligt
Kvinder, som har en god humoristisk sans, har det med at være frie sjæle og se glasset som halvt fyldt. Det betyder, at hun ikke tager livet for alvorligt, når tingene bliver lidt svære. Ja, måske er hun lidt sarkastisk, men du bør ikke tage hendes udtalelser personligt. hun kan se humoren i mange situationer, og den slags optimisme kan smitte af på dig. du vil opdage, at du begynder at se tingene på samme måde, som hun gør, og det kan endda få dig til at føle, at verden er blevet løftet fra dine skuldre.

2. Sig farvel til stress
Okay, dit stress forsvinder måske ikke bare i den blå luft, men du vil opleve, at dit stressniveau daler betragteligt. Og hvorfor skulle det ikke det? Jo længere du hænger ud med frøken Sjove Tøs, jo mere sandsynligt er det, at hendes måde at se tingene på smitter af på dig. Plus, det er almen tro, at latter er naturens bedste medicin. Latter kan lette på stress og mindske nervøsitet, du måtte have, og dermed give din krop mulighed for at fungere mere effektivt.

3. De ved, hvordan man har det sjovt
Sjove piger er normalt festens højdepunkt. De kan gå ud, nyde hvad livet har at byde på og sikrer sig, at alle i deres selskab også har det sjovt. Bare vær opmærksom på, når du dater en sjov pige, at hun måske vil blive ude sent. Det betyder dog ikke, at de ikke har styr på prioriteterne. de ved bare, at weekenderne er til sjov og ballade!

4. Hun er intelligent
Selvfølgelig er hun det! Det kræver i hvert fald en vis hjernekapacitet af finde på en joke, som alle forstår, som er relevant, og som folk synes er sjov. Et kvikt hoved er noget, som mange folk har tendens til at overse, hvilket er en skam, for det kan betyde forskellen mellem at være festens højdepunkt og være en prætentiøs snob.

5. Hun er fuld af selvtillid
En kvinde, som kan lave sjov med andre, har også selvtilliden i orden til at gøre grin med sig selv. Ikke nok med det, den selvtillid, hun udstråler hjælper hende også med at være den komiker, som du elsker ved hende. Tænk over det, hvor mange generte mennesker – mandlige eller kvindelige – kan klare at have alles opmærksomhed og fyre vittigheder af? Ja, det er ikke mange. Fordi hun har selvtillid, behøver du aldrig bekymre dig om, at hun bekymrer sig om, hvad forholdet bliver til, om du er hende utro og andre ting, som kvinder uden selvtillid bøvler med.

6. Hun ved, hvordan hun skal få dig i godt humør
Efter en stressfuld dag ved du, at du altid kan regne med, at hun får dig til at smile, når du kommer hjem. Hun ved, hvordan hun kan få dig til at glemme dine problemer og bare forsvinde væk i hendes smil. Er det trods alt ikke, hvad det at være i et forhold handler om – at være med en, der gør dig glad?