Hvad mænd elsker ved kvinder mere end noget andet

girl looses hair

Tiltrækning og forgabelse er to meget forskellige ting fra det, en mand føler for en kvinde, når de endelig lærer hinanden ordentligt at kende. Her er nogle ting, som mænd især kan lide ved kvinder.

1 – En munter attitude.
Nogle af tegnene på, at en kvinde er munter eller glad er, at når hun griner eller endda har et flirtende fnis. En munter kvinder kan løfte enhver mands dårlige humør. Måske er det, fordi en munter person altid søger det gode i enhver situation. Der er noget tillokkende ved en kvinde, hvis øjne lyser op, når hun træder ind i et rum.

2 – Måden hun klæder sig og ser ud.
Det, du gør ud af dit udseende, kan betyde meget, når det kommer til at gøre et godt indtryk, eller hvis du prøver at skille dig ud. At klæde sig godt hjælper ikke bare til at fange en mands opmærksomhed, men også med at få dig til at få det bedre med dig selv. Dette selvtillidsløft giver meget, fordi mænd vil lægge mærke til dig og få lyst til at tale med dig.

3 – Flirtende kropssprog.
Mænd drages af kvinder, som har lidt flirtende kropssprog i deres repetoire. Det kan være at hvirvle med håret, slikke sig forførisk om læberne eller endda noget så lille som at vippe med øjenvipperne og trutte med munden, når du ikke får din vilje. Disse søde små handlinger virker måske ikke som meget for dig, men de kan snildt arbejde sig ind i en mands psyke og hjemsøge hans underbevidsthed på de bedst tænkelige måder.

4 – Et glimt af bar hud.
Vil du have, at han gør mere end at kigge hurtigt en ekstra gang, når du går forbi? Vis lidt hud, uanset om det er en top, der er nogle få millimeter over buksekanten, om skørtet er lidt kortere end normalt eller om din top måske viser lidt kavalergang. Det er nok til at være smagfuldt, men stadig give ham lidt at pirre med.

5 – En forførende stemme.
Hvis der er noget, der tiltrækker en mand, er det lyden af en kvinde, der hvisker forførende i hans øre med en stemme så blød som honning. Husk på, at det kræver lidt tid at mestre denne fyldige, hæse stemme, så vær ikke alt for nervøs. Øv din “kom her” stemme ved at gå en oktav ned og tale stille.

6 – Bed om hjælp.
Der er ikke mange mænd, der kan lade en kvinde i nød i stikken. Fyre elsker at føle, at deres damer har brug for dem og vil have dem – uanset om det bare handler om at åbne et syltetøjsglad eller noget større som at skifte hendes dæk. Når en kvinde beder en mand om hjælp og giver ham et sødt smil, føler de sig mere maskuline og som om, de kan gøre alt. Husk altid på at vise taknemmelighed, når han gør noget for dig!