5 måder at undgå at tiltrække usunde forhold

balck woman with busy black guy

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor du bliver ved med at havne i forhold, der får dig til at føle, at du spilder tiden? Nogle gange er du tiltrukket af manden med tatoveirngerne, den slemme fyr, der ikke følger nogens regler eller ham, du aldrig ville tage med hjem til mor.

Uanset hvad din grund er, er sandheden, at du tiltrækker dårlige forhold. Der vil komme et tidspunkt, hvor du har fået nok af det, og det går op for dig, at du fortjener at være i et lykkeligt og sundt forhold.

Sådan holder du op med at tiltrække dårlige forhold

1. Se på dit udseende.
Selvom dit udseende ikke er alt, spiller det ind i, hvordan folk opfatter dig. Vi går op i, hvordan vi ser ud, og vi vil give et godt første indtryk, men det betyder ikke altid, at vi tiltrækker mænd af kvalitet. I stedet for at gå i korte skørter og dyb kavalergang, så tag noget på, der passer bedre til den modne kvinde, du er. Gå i tøj, som reflekterer din personlighed, men overdriv ikke.

2. Hold op med at være så dramatisk.
Hvis du har talegaver og er villig til at fortælle din livshistorie til enhver, der gider høre, bør du måske overveje at holde op med det. Det er ikke tiltalende, og de mænd, der dater dig, vil ikke have lyst af frygt for at deres privatliv bliver talt om blandt dig og dine venner. Hvis du absolut er nødt til at komme af med noget stress, så før dagbog.

3. Hav lidt klasse.
Det virker som om, det er det nye sort at smide halvnøgne fotos af sig selv på de sociale medier. Måske tror du, at du bare er provokerende, men i virkeligheden viser det, at du har brug for opmærksomhed for enhver pris. Nogle kvinder gør det for at finde en mand. Lad os give dig et tip – når du viser kroppen frem for hele verden, finder du typisk ikke den slags forhold, der varer evigt.

4. Hvil i dig selv.
En af de største grunde til, at kvinder ikke kan tiltrække værdige mænd, er at de simpelthen ikke kender deres eget værd. Derfor mangler de selvtillid. Hvordan kan nogen elske dig, hvis du ikke elsker dig selv? Hvis du ikke kan sætte pris på alt det, du har at byde på, bliver det umuligt at finde en mand, der vil gøre det for dig.
Når du beslutter dig for at sætte pris på dig selv og elske dig selv, vil du begynde at komme væk fra de giftige forhold, du ofte havner i.

5. Begynd at sige ‘Ja’ mere.
Det er forståeligt, at du er tiltrukket af én type fyr og normalt ikke vil give en mand en chance, hvis han ikke er den type, men det er måske i virkeligheden problemet. Du giver ikke de søde fyre en reel chance for at vinde dit hjerte, fordi du foretrækker de slemme fyre eller dem, der oser af sex.
Når du begynder at sige ja til de fyre, du normalt ikke ville overveje, åbner du op for helt nye oplevelser, og måske vil du opdage, at du har meget til fælles med dem!