Sådan får du nemt en mand til at jagte dig


Vi ved alle, at mænd elsker spændingen i jagten. Af en eller anden grund er kvinder mere tiltrækkende, når fyren skal kæmpe for at få hendes hengivenhed. Lær, hvordan du kan spille kostbar og få manden, du er vild med, til at gå efter dig.

1. Gå ikke efter ham.

Du kan ikke forvente, at en fyr går efter dig, hvis du aktivt går efter ham. Du skal få ham til at komme til dig! Vær den første, der holder op med at smsë, vær ikke den første, der starter en samtale, og du skal i hvert fald ikke invitere ham ud. Måske får du lyst til at gøre disse ting, men hvis han virkelig er interesseret i dig, vil han lægge mærke til, at du har trukket dig lidt tilbage, og så skal han nok komme i gang med de ting på nul komma fem.

2. Hold dine følelser tæt til kroppen

Du kan også få en mand til at gå efter dig ved ikke at lade ham vide, hvordan du virkelig føler for ham. Den ene uge kan flirte med ham og være rigtig sød, og så kan du de følgende par dage give ham den kolde skulder og behandle ham som alle andre. Du tror måske, at det sender blandede signaler, vil han begynde at spekulere på, hvor han står med dig og gå efter dig, så han kan finde ud af det.

3. Gør det klart for ham, at han ikke er den mand derude.

Mænd er drevet af konkurrence, så når han ser dig flirte med andre, bliver han måske lidt jaloux. Når du viser ham, at der er andre mænd, som er interesseret i dig, vil han få øjnene op og indse, at han hellere må snuppe dig, før du bliver taget af en anden.

4. Vær en, han har lyst til at gå efter.

Fyre vil ikke gå efter en kvinde, som gør det svært eller viser, at hun ikke har nogle gode kvaliteter. Vis ham, at du er en, han vil være sammen med ved at være venlig over for andre – ikke kun ham. Vær venlig, imødekommende, sjov og naturligvis en, som han kan se sig selv bruge tid sammen med alene.

5. Find din selvtillid.

Det er ikke alle, der er naturligt selvsikre. For nogle kræver det arbejde, og selv da har de det bare ikke. Mænd vil være sammen med en kvinde med selvtillid. Så når du har det godt med dig selv og elsker den, du er, vil mænd lægge mærke til det og øjeblikkeligt drages mod dig. Når du har selvtillid, har du en fordel i enhver situation, der har med en mand at gøre.

6.Hav dit eget liv.

Når vi siger hav dit eget liv, mener vi ikke, at du bør ignorere din udkårne, når han skriver til dig og bare venter et vist tidsrum, før du svarer. Vi mener, hav virkelig dit eget liv. Gå ud med dine venner. Nyd tilværelsen med dine fritidsinteresser. Færdiggør de projekter, du har lagt til siden alt for længe. Sagens kerne er at have nok at gøre med dit liv, så du ikke konstant bekymrer dig om, hvorvidt han ringer eller skriver til dig. Hvis han virkelig vil have noget af din tid, må han arbejde det hårdere, og i længden vil han opdage, at det var det værd.