Sådan får du nemt en mand til at invitere dig ud


At kunne lide en ny fyr kan være enormt frustrerende, især når du prøver at få ham til at invitere dig ud. Her er nogle måder, du kan fremskynde tingene på og få ham til at invitere dig ud, NU.

1. Flirt meget

At flirte er måske den nemmeste måde at gøre dine intentioner over for ham klare, så han ved, du vil have, han inviterer dig ud. Flirt fortæller ham, at du er sjov, levende, og at du helt klart er interesseret i ham.

2. Bliv bemærket

Gør dig selv synlig for ham. Hvis du er i en menneskemængde, kan du placere dig foran. Hvordan skal han kunne komme hen til dig, hvis han ikke engang ved, at du er der? Hvis du sidder tæt på ham, og han fortæller en joke, så grin. Hvis han snakker om noget interessant, så undskyld for at have overhørt og tilføj så noget lige så interessant om samme emne.

3. Vær dig selv

For mange kvinder vil forsøge at ændre på sig selv, så en mand bliver interesseret i dem. I stedet for at lave om på dig selv for en mand, så elsk den person, du er. En mand, der fortjener din tid og opmærksomhed, vil være vild med den person, du er – ikke den person, du ville ønske, du var.

4. Giv ham komplimenter

Mænd er som kvinder i den forstand, at de elsker at få komplimenter. Fyre kan lide komplimenter – oprigtige komplimenter – fordi det er en måde at fortælle dem, at du er tiltrukket af dem, og så giver det dem også selvtillid til at invitere dig ud.

5. Gør et godt indtryk

Hvis du vil imponere en fyr og få ham til at lægge mærke til dig, er du nødt til at se sådan ud. Tag tøj på, der får din krop til at se godt ud, og som fremhæver dine kurver. Du skal selvfølgelig ikke gøre det alt for meget, for så virker det, som om du prøver for meget.

6. Snak om fælles interesser

For fyrene, du allerede kender, kan I snakke om nogle af jeres fælles interesser. Hvis I for eksempel begge er til superheltefilm, så begynd at snakke om den seneste superheltefilm, der er kommet ud. Spørg, om han har set den endnu, og fortæl ham, at du er vild efter at få den set. Hvis han også er interesseret i dig, er der gode chancer for, han spørger, om I skal se den sammen.

7. Hold øjenkontakt

Når du får og holder øjenkontakt med folk, fortæller du dem, at du er fokuseret på dem og ingen anden. Selvom du selvfølgelig ikke vil være skummel med det, vil du holde øjenkontakten længe nok til, at han lægger mærke til det.

8. Send signaler

Hvis du vil have hans opmærksomhed, er du nødt til at sende ham tydelige signaler om, at du er interesseret i ham. Af en eller anden mærkelig grund lader mænd til at være lidt uvidende, når det kommer til at vide, om en kvinde er tiltrukket af dem. Du kan gøre det ved at snakke om at hænge ud eller nævne en koncert i nærheden. Forhåbentlig vil han opfatte dine hints og invitere dig ud.