5 regler for online dating, du bør bryde lige nu

woman with laptop drinks coffee

Som at date på den konventionelle måde har online dating visse regler, som vi tror, vi er nødt til at følge for at sikre, at vi får mest muligt ud af vores online datingoplevelse. Hvad hvis vi fortalte dig, at når det kommer til online dating, er nogle regler til for at blive brudt!

1. Put altid dine mest flatterende billeder på din profil
Måske tror du, at billedet af dit som brudepige til din søsters bryllup ville være et skønt billede at have på din profil – selvom det blev taget for fem år siden, får du tog nogle kilo på. Hvis du lægger et gammelt billede op, vil nogen, der er opmærksom på detaljer, bide mærke i det, især hvis det ikke matcher resten af dine billeder. Du vil altid lægge flatterende billeder op, det er selvsagt. Bare sørg for, at de er ærlige og aktuelle!

2. Få din profil til at skille sig ud ved at nævne dine sære finurligheder
Måske har du læst, at du skal lægge oplysninger på din profil, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Det er sandt, men du vil ikke nødvendigvis fortælle potentielle bejlere, at du kan lide at være oppe længe og se genudsendelser af Bamse & Kylling i undertøj, mens du spiser popcorn og strikker sokker til din kat. Med andre ord – hvis det er noget, der lyder virkelig mærkeligt, er det bedst ikke at nævne det.

3. Afslør ikke for meget på den første date
De siger, at man altid skal sørge for, der er lidt mystik tilbage på den første date og ikke dele for meget. Du behøver ikke nødvendigvis følge den regel, for den første date er der, hvor I lærer hinanden at kende. Kombinér denne regel med nervøsitet, så klapperne dine gæller nok i, og I har intet at tale om! I stedet for at bekymre dig om, hvad du skal dele og ikke skal dele, så lad samtalen guide dig.

4. Brug hans fotos til at afgøre, om du vil snakke med nogen
Vi kan ikke benægte, at fysisk tiltrækning er vigtigt, men det ville være en fejl, hvis du nødvendigvis tog deres billeder for pålydende. Og vi forstår, at du vil forvente det bedste, men akkurat som dig ønsker folk de bedste chancer for at finde kærligheden. Så næste gang du ser et billede af en total hottie, så læg et par kilo til og træk nogle centimeter fra. Og husk altid på, at det er deres personlighed, der bør fænge dig, billedet er bare lokkemad.

5. Date så mange som muligt
Vi kan lide at tro, at fordi vi dater online, bør vi smide så mange jern i ilden som muligt og prøve lidt af det hele. Det er ikke blot så ambitiøst, at det er latterligt, det giver dig heller ikke mulighed for at give de mennesker, du tager på date med, din fulde opmærksomhed. Hvordan skal du kunne lære at kende nogen, hvis der er andre, der venter på sidelinjen? Det kan du ikke. Vi siger ikke, du skal begrænse dine muligheder markant, bare hold det overskueligt.