Sådan får du hendes telefonnummer

couple

Har du været i en situation, hvor du har selskab af en attraktiv kvinde, og hvor meget du end har lyst til at bede hende om hendes nummer, kan du bare ikke? Du er ikke alene. Mange mænd aner ganske enkelt ikke, hvordan de skal spørge uden at virke som et kryb.

Sandheden er, at nogle mænd bare har en naturlig evne til at mænge sig med det kønnere køn. For resten af den mandlige befolkning er de deres egen værste fjende. De bikser en frygt sammen om, at når de beder om hendes telefonnummer, så reagerer hun negativt, hun bliver uhøflig, eller hun sender dig ud efter F***-asier. Vil du høre en lille hemmelighed? Hvis du er en gentleman, og du henvender dig til hende som en person og ikke et trofæ, så bliver hun smigret og giver dig gerne sit nummer.

Vil du høre en hemmelighed? Når du har taget nok mod til dig til at tale til hende, og du er interesseret i hende, så lad være med at bede hende om hendes nummer. Jep, du læste rigtigt. Bed hende ikke om hendes nummer. Spørg i stedet, om du må få hendes e-mailadresse. Det er mere sandsynligt, at hun er villig til at give dig den, for det er ikke så risikabelt som et telefonnummer. Hun behøver ikke bekymre sig om at besvare dit opkald, når hun er ude med sine venner, og hun behøver ikke undgå den dér akavede første samtale.

Nu spekulerer du måske på, hvordan du overhovedet beder om en e-mail. Det er simpelt. Bare spørg ligeud. Gå op til hende og stil et simpelt spørgsmål: “Undskyld mig, har du en e-mailadresse?” Når hun spørger hvorfor, siger du bare, du godt kunne tænke dig at sende hende en hurtig besked.

Når du giver hende din kuglepen, giver hun dig sandsynligvis oplysningerne, fordi du har vækket hendes interesse. I det usandsynlige tilfælde at hun svarer med lidt modstand og siger noget i stil med “Jeg kender dig ikke engang” eller “Jeg giver ikke mine kontaktoplysninger til folk, jeg ikke kender.”

I stedet for at give op og bakke op, så lav en joke om det. Fortæl hende, at du kun sender hende en e-mail én gang om dagen i stedet for fem gange om dagen, som du ellers havde tænkt dig. Det skal nok lette på humøret, og så er hun højst sandsynlig underholdt nok til at give dig hendes e-mail.

Nu, hvor du har fået hendes kontaktoplysninger, må du endelig modstå fristelsen til at invitere hende ud på date! Lad være med at begynde at planlægge jeres liv sammen, og lad være med at løbe hen til dine venner for at fortælle dem om hende. Du vil tage det stille og roligt, og du kan fuldstændig dræbe stemningen ved at springe lige ind i en date. Så snart hun skriver oplysningerne ned, skal du bare sige tak, putte papiret i lommen og komme væk!

Ligesom med at ringe til hende, kan det være, du lige vil vente et par dage, før du sender hende en besked – af samme grunde.

Du vil ikke virke klæbende og for anmassende.