10 måder at drille på, men lade ham vide, du er interesseret

couple

Så du har fundet en fyr, du er virkelig interesseret i, og du føler, at han måske også er interesseret i dig, men når du prøver at komme i nærheden af ham, trækker han altid væk, og du undrer dig over, hvad der skete.

For det første elsker fyre spændingen ved jagten, og når det bliver for let, mister de interessen.

Du tror måske, I er på samme bølgelængde, men det øjeblik du forsøger at gå skridtet videre og fortæller ham, at du er interesseret, behøver han ikke længere jagte dig, så morskaben og spændingen forsvinder for ham.

Sådan kan du lade ham vide, at du er interesseret, uden at han føler, det er for let.

1. Brug dine ord.

Du er måske underskøn, men det er ikke nok, hvis du vil slå benene væk under ham. Flirt lidt og få ham til at få det godt med sig selv.

2. Hold øjenkontakt.

Når du blinker med øjenvipperne og så bevarer øjenkontakten med ham et par øjeblikke, skal det nok fange hans opmærksomhed. Der er noget virkelig uimodståeligt for en mand, når en kvinde holder øjenkontakt med ham.

3. Rør ved ham.

Når du taler med ham, kan du strejfe hans arm eller plukke noget imaginært fnuller fra hans jakke. Hver gang, I har kort hudkontakt, sender du beskeder om, at du er interesseret, og at du vil have mere af ham i dit liv.

4. Vis din krop frem.

Hvis du har fantastiske ben, så vær ikke bange for at gå i kort skørt eller et par skinny jeans. Hvis dine arme er vildt flotte, så tag halter top på. Uanset hvad du gør, vil du vise dine aktiver frem uden at se desperat ud.

5. Grin af hans jokes.

Enhver mand elsker, når han kan få en kvinde til at grine – det får ham til at føle sig som noget særligt. Næste gang, han fyrer en joke af, så grin lidt, også hvis den ikke er sjov.

6. Få ham til at føle, at han er noget særligt.

Vær opmærksom på, hvad han siger, og få ham til at føle, at han er den eneste fyr i rummet. Vær ikke bange for at booste hans ego lidt og give et par komplimenter.

7. Vis din interesse.

Du vil vise ham, at du er interesseret, men du vil ikke være den, der inviterer ham ud. Du kan vise din interesse ved at stille ham spørgsmål om ham selv, som ikke virker som et forhør, men som en oprigtig måde at lære ham at kende.

8. Brug teknologi.

Facebook, Twitter, Instagram og selv sms’er er alle fremragende måder at holde kontakten ved lige uden at være alt for frembusende.

9. Flirt ikke med andre.

Ingen gider kæmpe om nogens opmærksomhed. Så hvis du er interesseret i nogen, så begå ikke den fejl at flirte med andre – slet ikke med dem i nærheden.

10. Dril ham.

Vær flirtende og legesyg over for ham ved at drille ham lidt, når I snakker sammen. Husk at holde drilleriet letsindigt og ikke ondsindet, for selvom de kan lide at lade som om, de ikke nemt bliver såret, er sandheden, at deres følelser kan blive såret lige så let som dine.