4 kvaliteter enhver moden mand ønsker fra sin drømmepige

blonde woman

Hvis du søger manden i dit hjertes drømme, bør du vide, hvad det kræver at få en mand til at springe fra uforpligtende dating til at gøre dig til sin kæreste. Vi spurgte medlemmerne fra et populært datingsite, hvad de vigtigste kvaliteter i deres ideelle kvinde er, og her er de fire mest almindelige svar.

1. En rigtig mand vil have en kvinde, der er legesyg. Du får svært ved at finde en mand, der ikke nyder lidt slås for sjov. De nyder at være aktive og lege – mange mænd blev opdraget til at udtrykke sig selv og forme bånd med andre ved fysisk kontakt. Nogle gange glemmer kvinder det, og de tror, de kan vinde dem ved ord alene. Men når du rykker væk fra denne tilgang og husker legeaspektet, finder I et langt dybere bånd og føler jer endnu tættere på hinanden.

2. En rigtig mand vil have en uafhængig kvinde. Som regel har kvinder indtryk af, at mænd er bange for en uafhængig kvinde, fordi hun ikke er bange for at tage livet ved hornene. Mænd ønsker ofte denne type kvinde, fordi de inspirerer dem til at være lige så fantastisk, som hun er. Disse mænd er ikke intimideret af hendes succes og uafhængighed. Han ved, at hvis hun er den rette for ham, vil hun løfte ham op og støtte ham i alle hans bestræbelser, men hun giver også sig selv tid til sine egne passioner i livet.

3. En rigtig mand vil have en kvinde, som er emotionelt moden. Rigtige mænd vil ikke have en kvinde, der leger julelege eller prøver at starte et skænderi med ham. Han vil have en kvinde, der kan diskutere situationen som en voksen og ikke blæser tingene ud af proportioner.

En emotionelt moden kvinde giver ikke manden skylden for de ting, hun føler, og hun kritiserer ham ikke for dem. Der er større sandsynlighed for, at hun er ærlig og fortæller ham, hvordan hun har det på en oprigtig måde, der hjælper ham til at forstå hendes ståsted. Det er vigtigt for mænd at finde en kvinde, der kan styre sine følelser og hjælpe ham til at forstår dem frem for at blive vred på ham, når han ikke formår at gøre det.

4. En rigtig mand vil vide, at han tiltrækker en kvinde. En mand er ikke bange for at binde sig eller være i et forhold. Det, han virkelig er bange for, er at være i et forhold, hvor der ikke er nogen tiltrækning eller lidenskab. Forholdet kan starte med, at manden bliver vildt tiltrukket af kvinden, men nogle gange har hun en måde at dræbe den tiltrækning ved at blive for seriøs for hurtig eller bliver klæbende.

Det er vigtigt, at du slapper af og lader forholdet gå sin naturlige gang. Læn dig tilbage, og lad tingene ske, som de gør. Du bliver meget gladere, hvis du lader forholdet forme sig selv i sit eget tempo.