5 tips til at hjælpe med at holde op med at tænke på en fyr

sad woman

At være forelsket i nogen er en vidunderlig følelse, og det bliver tit betragtet som det bedste tidspunkt at være i live. Hvis vel at mærke følelserne deles at den person, du er forelsket i. Mange kvinder er forelsket i en fyr, men det er surt, når de følelser ikke gengældes, og din kærlighed er på grænsen til besættelse.
Her er fem måder at holde op med at være besat af fyren og hjælpe dig med at komme videre til andre sundere forhold.

Få en hobby.

En af de nemmeste måder at komme over en på er ved at finde en hobby og fokusere ens tid og energi på det. Du har værdi som person, så hvorfor skulle du ikke gøre de ting, der får dig til at have det godt med dig selv og ting, du nyder at lave? Bare fordi denne ene person ikke gengælder dine følelser, betyder det ikke, at du har mindre værdi. Brug denne mulighed til at investere i dig selv og fortsætte med at lære og udvikle dig.

Fokuser på hans fejl.

Når vi er fuldstændig betaget af nogen, har vi tendens til at skøjte hen over hans fejl – uanset hvor åbenlyse de er. Vi vil kun se det gode i ham og se, hvad han føjer til vores liv. Alt for tit går vi bare ud fra, at de er den perfekte fyr, men vi er også nødt til at huske, at han er kun er et menneske, og at vi alle har fejl. Når du indser det, kan du se de små fejl som for eksempel, at han ikke samler sit håndklæde op, at han er kæderyger eller endda de større ting, som at han ikke altid er ærlig over for dig, eller at han ikke viser interesse i at få sig et arbejde.

Flyt dit fokus.

Ved at bemærke at dagen starter og slutter med tanker om ham, anerkender du din besættelse, og dermed kan du begynde at forsøge at rette op på den opførsel. Når du for eksempel lægger mærke til, at han fylder 75 % af dine tanker, kan du tage dig selv i at tænke på ham og gøre et bevidst forsøg på at tænke på noget andet. Det kræver lidt øvelse, men det kan du hurtigt lære – selv hvis du må tvinge dig til at spille en sang i hovedet eller finde noget at have travlt med.

Begynde at date igen.

Dette er en af de mest simple måder at komme over en, der ikke deler samme følelser for dig, som du har for dem. Måske sprang du ud i det for tidligt, da du begyndte at få følelser for ham, og når du gør en bevidst indsats for at tale med nye mennesker, siger du: “Hey, jeg fortjener at være lykkelig, og siden jeg ikke kan være lykkelig med ham, finder jeg måske en anden, der kan gøre mig lykkelig.”

Du er solen.

I stedet for at centrere dit liv omkring ham, er du nødt til at indse, at du er den vigtigste person i dit liv, og hvis du vil have en permanent forandring, er du nødt til at være den forandring. Ingen anden gør det for dig. Så tag din plads i solen, og fokuser på at gøre dig selv lykkelig.