5 ting de fleste kvinder ville elske at høre på en første date

couple at bar

Vil du vide hvilke magiske ord, enhver kvinde kan lide at høre på en første date? Vi kan ikke love magi, men her er nogle ting, de fleste kvinder godt kan lide at høre, når du tager dem på date den første gang.

  1. “Du har en smuk”

Oprigtige komplimenter er en fremragende måde at få hende til at føle sig særlig og begæret på. Det behøver ikke være komplekst eller omfattende, bare en simpel observation om noget, du kan lide ved hende. Komplimenter om hendes udseende er normalt gode, men tit er de komplimenter, der betyder mest, dem, der viser, at du er opmærksom på noget andet end hendes udseende. Hun er måske vant til, at folk komplimenterer hende på hendes udseende, så ved at komplimentere hendes grin eller noget andet mindre fysisk, giver du hende måske en mindre almindelig kompliment, der vil få dig til at skille dig ud i hendes optik.

  1. “Jeg har altid så meget sjov med”

Ja, med nogle dates kan du ikke fysisk sige lige nøjagtig denne sætning, hvis I aldrig har hængt ud, men hvis I har hængt ud før, er det en glimrende mulighed. Det er en simpel erklæring, som er meget smigrende. Folk kan lide at vide, at de ikke er kedelige at være sammen med, og hvis hun ved, at du har masser af sjov, når du er sammen med hende, løfter det hendes selvtillid og lader hende vide, at du tænker på hende som en positiv person i dit liv. Hvis dette virkelig er jeres første date og første gang, I hænger ud, kan du bare ændrer sætningen, så den bliver til noget i stil med “jeg har det virkelig sjovt” eller noget, der tydeligt fortæller, at du nyder at være omkring hende.

  1. “Vis mig billeder af din”

Okay, den her virker måske fjollet, og du behøver ikke sige det præcis sådan – det er tanken om, hvad der bliver sagt, der betyder mest. At udtrykke interesse i ting, der er virkelig vigtige for hende og rent faktisk ville se dem og engagere dig i dem er en virkelig sød gestus. Det viser, at du ikke bare spurgte, om hun havde kæledyr, fordi det bryder isen, men at du rent faktisk er interesseret nok i hende til at ville vide, hvordan hendes hund ser ud. Er du med? Godt.

  1. “Vil du danse med mig?”

Beklager, gutter, men alt det der med at være for sej eller for cool eller for klodset til at danse, imponerer hende ikke. Hvis hun hader at danse, har du heldet med dig, men det er altid et forsøg værd. At bede en pige om en dans med dig – uanset om det er en fjollet udgave af robotten eller plæneklipperen eller decideret selskabsdans – så skal hun nok blive smigret. Det viser også, at du er villig til at træde ud af dine komfortzone for en, du kan lide.

  1. “Jeg har altid villet invitere dig ud på”

Det er generelt en smigrende ting at sige, så længe det er sandt, og så længe det er passende for situationen. Hvis du lige har afsluttet et forhold, bør du nok undgå den her. Men generelt er dette en erklæring, der fortæller, at du har været interesseret i hende i et stykke tid og har haft hende i tankerne. Det kan piger lide at høre.