Sådan inviterer du en pige ud, der lige er blevet single

guy gives white roses to woman

Vi har alle været der en gang eller to, hvor vi kunne lide nogen, men aldrig kunne være sammen med em, fordi de allerede var i et forhold. Vi ender ofte med at længes efter dem, og vi venter på det øjeblik, de bliver single. Men det er ikke så nemt, som det virker, og når vi finder ud af, at hun har slået op med kæresten (eller omvendt), slår vi til og inviterer hende ud, før en anden gør det. Men måske vil du tænke dig om en ekstra gang, for du ved aldrig, hvordan hun har det emotionelt. I nogle tilfælde kan det være en succes, men andre gang ser hun på dig, som om du er vanvittig og bryder ud i tårer.

1. Trin
Måske vil du vente med at spørge, om hun vil være din kæreste som det aller første. I stedet kan du lodde hendes emotionelle stabilitet ved at spørge, om hun vil tilbringe lidt mere tid sammen. Bed ikke om en date, men sig i stedet noget i retningen af, at du gerne vil gå en tur i shoppingcentret, hvis hun har lyst. Hvis hun siger nej, er det fint, for det virkede bare som om, du var høflig. Hvis hun siger ja, så ved du, hun er åben over for tanken om at tilbringe tid med dig.

2. Trin
Hvis hun siger ja til at hænge ud med dig, må du hellere tjekke på de signaler, hun sender dig, om hun ser dig som en ven eller måske mere. Det kan du gøre ved subtilt at komme tættere på hende. Hvis I vinduesshopper, så træd tættere på hende og lad som om, du vil tage et bedre kig på noget. Hvis hun træder væk, er hun måske enten ikke tryg eller interesseret i dig. Omvendt, hvis hun ikke fjerner sig eller ligefrem træder mod dig, så er hun måske interesseret i dig.

3. Trin
Lad os sige, hun træder mod dig, så er det på tide at føre tingene lidt videre. Når den platoniske date er forbi, kan du fortælle hende, at du godt kunne tænke dig at tage på en rigtig date med dig. Hvis hun er interesseret i tanken, siger hun selvfølgelig ja. Hvis hun ikk er vild med tanken, siger hun nej, eller at hun ikke er klar til at date endnu. Uanset hvad hun svarer, så respektér hendes beslutning, og lad være med at presse hende til at sige ja.

4. Trin
Hvis I lærer hinanden at kende, kan I sludre om hvad som helst – bortset fra eksen. Ham bør du slet ikke nævne. Hvis hun snakker om ham, er det nok et turn-off for dig, men du var klar over, at hun lige var kommet ud af et forhold med ham, så vis sympati. Alt, du kan gøre, er at være dig selv og charmere hende efter bedste evne.

5. Trin
Giv hende lidt mere luft efter daten. Du har sikkert give hende meget at tænke på, så du vil give hende tid nok til at bearbejde det hele. Følg op på daten med en SMS eller en hurtig e-mail, hvor du fortæller hende, at du nød at tilbringe tid med hende, og at du skriver igen snart. I mellemtiden kan du finde en aktivitet, som I begge kan lave. Hold det livligt og engagerende.