4 mest almindelige misforståelser om online dating

couple without comtact

I takt med at vi går gennem livet, håber vi alle, at vi kan finde nogen at dele livet med. I lang tid var folk afhængige af scorereplikker over drinks, blind dates og at date en vens ven… I de senere år er online dating blevet voldsomt populært, og flere par bliver forelskede takket være disse datinghjemmesider. Til trods for det er der stadig misforståelser om online dating, som forhindrer millioner af mennesker fra faktisk at tage det alvorligt. Jo, det kan da godt være, at folk tilmelder sig disse sites bare for at se, hvad det er for noget, men du ville blive overrasket over, hvor mange folk der ikke følger det op.

Her er 4 almindelige misforståelser om online dating, som forhindrer folk i et give det en reel chance.

  1. Online datinghjemmesider er for tabere

Folk har tendens til at tro, at andre tyer til online dating, fordi de ikke er attraktive, har dårlige sociale færdigheder eller med andre ord er tabere. Det kunne ikke være længere fra sandheden. Rent faktisk er mange folk, der tilmelder sig disse hjemmesider, faktisk ganske succesrige, og deres karrierer giver dem ikke meget tid til at dedikere til at finde en partner. Selvfølgelig er et af de største tilløbsstykker ved online dating, at du – i teorien – kan møde tusindvis af mennesker på en aften og ikke bare nogle få stykker, som når du går på natklub.

  1. Alle online er løgnere

Af en eller anden grund betragtes folk på internettet som løgnere med bagtanker. Det er en af de største grunde til, at folk ikke stoler på online dating. Hvordan kan de være sikker på, at den person, de taler med, er den, de siger, de er? Lad mig spørge, hvordan er det anderledes end at møde nogen på en bar? Du ved kun, hvad de fortæller dig.

  1. Online forhold er dødsdømte

Der er mange, der har den her mærkelige ide om, at et forhold, der starter online, kun kan ende galt. Vi kan måske ikke sige, at folk, der mødte hinanden online er i langtidsholdbare forhold (internettet og online dating har ikke eksisteret så længe), kan vi dog sige, at undersøgelser fra eHarmony viser, at over en tredjedel af 19.131 voksne amerikanere blev gift mellem 2005 og 2012 efter at have mødtes online. Det betyder, at cirka 6.313 kan lide hinanden nok til at gå hele vejen og blive gift. Af de ægteskaber, der blev undersøgt, endte 5,96 % i skilsmisse, hvorimod 7,67 % af dem, der mødes offline, bliver skilt. Så ifølge den undersøgelse er det mindre sandsynligt, at online forhold ender i skilsmisse. Det er værd at tænke over!

  1. Online dating er upersonlig og formularisk

Der er ingen tvivl om, at vi er afhængige af internettet til en masse ting – banken, shopping, underholdning og sociale netværk. Nogle føler, at internettet gør ansigt til ansigt interaktioner forældede, og online dating er det bedste eksempel på dette. Faktisk er det lettere for mange mennesker til at åbne op og komme i kontakt med andre ved at skrive beskeder og e-mails i stedet for at gå op til nogen og forsøge at sætte gang i en samtale. Med online dating har du en profil, som du kan starte samtaler fra. På en måde gør det dig mindre sårbar og måske endda lidt modigere.