3 tegn via kropsprog på, at han er tiltrukket af dig


Mange kvinder tror måske, at deres date går godt og forventer at blive inviteret ud på endnu en date. Forestil dig chokket, når fyren følger hende til døren og ikke inviterer hende på en date nummer to… Eller endnu værre, når han ikke engang følger hende til døren! skuffelsen kunne have været undgået, hvis hun blot havde været opmærksom på hans kropssprog for at se, hvordan han virkelig havde det på daten.


Her er en top tre over former for kropssprog, der fortæller dig, om han virkelig kan lide dig.

3.Smagfuldt drilleri

Der er to typer drilleri, som mænd gør. Den første er generel drilleri, som de som regel gør som en forsvarsmekanisme for at tage fokus væk fra det faktum, at han enten er usikker på noget, eller han er nervøs. Men når han er selvsikker og er tiltrukket af dig, kan du se en forskel. Drilleriet er charmerende og får dig til at føle dig godt tilpas, for det er ikke fyldt med passiv aggressivitet, sarkastisk humor eller for meget seksuel spænding.

2.Øjenkontakt

Mens du nipper til dit vinglas, kigger du over glaskanten og lægger mærke til, at han stirrer på dig. Hvis du tager ham i det, og han ikke bryder øjenkontakten, er det helt klart et godt tegn. Hvis han under øjenkontakten giver dig et lille smil, skal du modstå fristelsen til at kigge væk og i stedet smile tilbage og holde øjenkontakten. Ved at gøre det viser du, at du er selvsikker, og at du er lige så tiltrukket af ham, som han er af dig. Men selvfølgelig, hvis du ikke er helt tryg ved det, hvis du er genert, kan du altid spille bly. Hvis du for eksempel tager ham i at forsøge at få øjenkontakt, kan du gøre det. Hold øjenkontakten i et par sekunder og kig så ned og væk. Han vil højst sandsynlig læse det positivt, men bare tro, du er genert. Uanset hvad vil det pirre hans nysgerrighed og få ham til aktivt at gå efter dig.

1.Berøring

Der er ingen tvivl om, at hvis han gør en indsats for at røre dig på en eller anden måde, så han er helt sikkert tiltrukket af dig. Men det er en kunst ved berøringen, som du må genkende for at tolke den rigtigt. Hvis han rører dig for tidligt ind på jeres date, skal du være på vagt, for selvom han nok er tiltrukket af dig, er han måske bare ude efter sex og måske ikke mere. Hvis han ikke rører dig nok, er han måske ikke helt tryg, eller han ser dig ikke på en romantisk måde. Du kan teste vandene ved at gengælde hans berøring. Hvis du for eksempel rører ved hans arm, når du snakker, sender du et signal om, at det er okay at røre. Han kan starte i det små ved forsigtigt at lade fingrene strejfe din hånd, mens han giver dig en drink eller noget og gradvist arbejde sig op til at guide dig gennem døren ved at røre din ryg. Uanset hvad er dette gode tegn på, at han virkelig kan lide dig – og chancen for en date nummer to er meget stor.