Sådan ved du, om din mandlige ven ville date dig

carrot for gift

Måske tog du ham i at stjæle blikke, mens han ikke troede, du kiggede, eller måske virker han altid i godt humør, når du er der. Det kan være svært at regne ud, om din mandlige ven ser dig som en ven, eller om han har romantisk interesse i dig og godt kunne tænke sig at date dig. Du kan vente i en evighed på, at han inviterer dig ud, eller du kan læse hans tegn bedre for at afgøre, om du bør tage skridtet og invitere ham ud i stedet for.

Hvis du virkelig ønsker at se, om der er romantisk kemi mellem jer, er her nogle simple trin til at afgøre, om han deler samme følelser som dig.

Trin 1.
Hvis han nogensinde spørger, om du har lyst til at hænge ud bare jer to, så gør det! Det kunne være en tydelig indikator på, at han vil tilbringe tid sammen med dig alene og gerne vil lære dig bedre at kende på et lidt dybere niveau – selv hvis det er så stille og roligt som at bowle sammen eller tage i biografen sammen. Bare det, at han spurgte, om du ville hænge ud alene, er et godt tegn. Du vil måske også holde øje med indikatorer på opmærksomhed under to øjne, når I hænger ud i grupper.

Trin 2.
Ring til ham om natten, og hvis han svarer og gerne taler med dig (selv hvis han sov), så kan du gå ud fra, han er interesseret i dig. De fleste mennesker bliver sure, hvis de bliver vækket fra deres søvn, især hvis de sov dybt. Men for dem, der er forelskede og bliver ringet op af den person, er det et offer, de gerne laver.

Trin 3.
Hæng ud med hans venner, hvis du ikke kender dem. Hvis hans venner allerede ved, hvem du er, og I ikke færdes i samme sociale kredse, så ved du, han har talt med dem om dig. Det er altid et godt tegn, at han taler om dig, når du ikke er der, for det betyder, at han kan lide at være sammen med dig og måske endda kan lide dig romantisk.

Trin 4.
Nævn fyre, du er tiltrukket af. Læg særligt mærke til, hvordan han reagerer, når du siger den slags. Hvis han bliver anspændt, bliver stille eller måske beder dig direkte om at stoppe, så ved du, han ikke bryder sig om emnet og måske endda føler, der er konkurrence om din interesse.

Trin 5.
Vær særlig opmærksom på, hvor ofte (og hvor) han rører ved dig. Disse berøringer kan være alt fra et kram til at slås for sjov. Hvis han er åben over for at røre ved dig, så ved du, at han er tryg ved dig og vil have, du også føler dig tryg ved ham. Det er et meget godt tegn på, at han kan lide dig.