5 grunde til du stadig er single og kæmper for at finde kærlighed

couple at farm

Når vi dater, har vi tendens til at bedømme vores potentielle partnere ud fra en række ting, og det kan være grunden til, at du er single. Vi vokser op med det indtryk, at prinsen på den hvide hest bliver alt det, vi havde håbet på hos en mand, men vi ved alle, at kærligheden ikke fungerer sådan. Hvis du vil finde dig en mand, men ikke har den store succes, så har vi nogle grunde.

1. Du har en “tjekliste”.
Vi har elle noget, vi ønsker hos den perfekte mand. Han er høj, elsker hundehvalpe, ryger ikke og går på vandet. Du kender det godt selv. Problemet med at have en liste er, at du går glip af nogle fantastiske mænd, bare fordi de ikke passer til din version af den perfekte mand. Når du smider den liste ud og bliver mere åbensindet i forhold til kvaliteterne hos en mand, er der større chance for at finde en, der fanger din interesse.

2. Du skriver med for mange mænd.
Det er fedt at føle, at folk vil have dig, men hvis du begynder at snakke med én person, tager på et par dadtes og endda begynder at forestille dig en eller anden form for forhold til dem, er du nødt til at holde op med at snakke med de andre mænd. Måske tænker du, at du holder mulighederne åbne, men i virkeligheden giver du ikke den person, du gerne vil date, din fulde opmærksomhed, og det er ikke rimeligt over for nogen.

3. Du har et negativt syn på alting.
Okay, vi forstår det godt, det stinker virkelig, når nogen er dig utro. Det stinker også at have venner, der ikke er den bedste form for mennesker. Men når du konstant tuder og brokker dig over tingene, er der ikke mange fyre, der falder for dig. Ingen gider hænge ud med en, der hele tiden er nederen. Og når du klynger dig fest til den hjertesorg, kan du ikke se den fantastiske fyr, der måske står foran dig lige nu.

4. Du gider ikke arbejde.
Kvinder, der altid har drømt om at være hjemmegående husmør, vil måske finde ud af, at det er lidt mere udfordrende at finde en, de kan kalde sin egen, især hvis de snakker om det på den første date. Mænd, som er interessert i at date dig, gør det med det indtryk, at de skal mødes og hænge ud med en, der er sjov og udadvendt. De gider ikke invitere dig ud og føle, at I planlægger jeres bryllup og fremtidige børn sammen.

5. Du er skeptisk, når han er for sød.
Mænd vil gerne gøre søde ting for de kvinder, de dater, men de har ikke lyst til at forklare, hvorfor de gør det. Det, vi mener, er, at når han overrasker dig i din frokostpause med din yndlings cupcake, så gå ikke automatisk ud fra, at han er ude på noget. Bare sæt pris på, at han er betænksom nok og villig nok til at gøre noget særligt for dig.