7 måder at gribe online dating an på

'find love' button

Mens flere og flere folk bruger datingsites til at møde nye mennesker at hænge ud med og potentielt date, er det vigtigere end nogensinde at beskytte sig selv. Det betyder ikke, at alle er ude efter dig online, men der er nogle få rådne æbler, der holder stigmaet på plads.

Vi har oprettet en liste over 7 måder, du kan beskytte dig selv på, når du dater online, og stadig nyde oplevelsen.

1. Beskyt dine personlige oplysninger
Det er ekstremt vigtigt, når du er online, at du ikke afslører personlige oplysninger, hvor du kunne havne i en farlig situation. Mens det kan virke åbenlyst, vil det overraske dig at vide, hvor mange folk der over ser det og oplyser deres adresse, arbedsplads eller andre identificerende oplysninger.

2. Tøv aldrig med at slå din date op
Hvis du ikke er sikker på, at den du taler med, er den, vedkommende udgiver sig for at være, bør du altid google og researche. Du vil være sikker på, at personen er ærlig omkring, hvem de er, og at de ikke har en kriminel baggrund eller andet uønsket. Du kan også se, om profilbilledet rent faktisk er dem takket være Googles billedsøgning. Du vil ikke tro, du skal møde Brad Pitt og så ende med at møde Quasimodo.

3. Vent med at udveksle telefonnumre
Måske vil du have en rigtig samtale med den person, du snakker med, men det kan være, du lige vil vente med at give dem dit telefonnummer, indtil du er stensikker på, at de er, hvem de siger, de er. Hvis de bliver ved med at tigge om et nummer, så er det helt klart et rødt flag!

4. Lær den anden person at kende
Desværre kræver datingsites ikke, at du går gennem et baggrundstjek, når du tilmelder dig, så du ved aldrig, hvem du taler med. Det betyder, at du må lære den anden person at kende, før du beslutter dig at tage springet og se, hvad det fører til. Når du har en samtale med vedkommende, og samtalen virker mærkelig og indøvet, er det sandsynligt, at du ikke taler med nogen, der er oprigtig.

5. Fortæl altid en anden om dine planer
Når du aftaler at mødes med nogen, du har mødt online, vil du fortælle en, du kender og stoler på, hvor I tager hen og så meget som du ved om den person, du skal møde. Vær sikker på, at personen ved, at hvis der sker noget med dig, så ved de, hvor de skal begynde at lede, og hvem der kan være ansvarlig for det.

6. Undgå alkohol
Det er populært for de fleste første dates at involvere noget at drikke – med eller uden alkohol. Mens det kan være fint, når du mødes med nogen, du allerede kender, bør du undgå at drikke alt for meget alkohol, når du møder en ny. På den måde sikrer du dig, at du er ved dine fulde fem gennem hele daten, og at du ikke ender med at gøre noget, du senere vil fortryde.

7. Vær din egen chauffør
Uanset om du kører bil eller ej, vil du være ansvarlig for din egen transport. Du vil ikke sidde fast på en date med en, der giver dig kuldegysninger.