7 teknikker, der vil gøre dig til en fremragende kysser

couple before kiss

Kan du tro, at der er synes, det er meget mere intimt at kysse, end det er at have s…x? Det er, fordi man er ansigt til ansigt, læbe til læbe med nogen. Man er meget tættere på nogen, og man har muligheden for at skabe dybere forbindelse med nogen, end hvis man er i fuld gang med lagengymnastik.

Når det så er sagt, så er det ikke alle, der er lige gode til at kysse. Nogle gange tror vi, vi er ret gode, men er i virkeligheden helt ved siden af. Her er nogle måder, du kan blive en fremragende kysser, så han kommer tilbage efter mere.

1. Lad ham føre.

Moderne mænd er helt og holdent til kvinders rettigheder, kønslighed og lignende, men det betyder ikke, han vil lade en kvinde føre, når det kommer til at kysse. Det er ret interessant, for selvom han kan være hendes største støtte, har mænd tendens til at være mere traditionelle, når det kommer til at kysse.

2. Hold øjnene lukket.

Det er ikke ret mange mennesker, der kan lide at stirre ind i øjnene på nogen, når man er så tæt på og kysser – selv hvis du giver dit bedste “kom her” look. Så det er altid en god idé at holde øjnene lukket, når jeres læber er i fuld gang.

3. Tungekys er et must.

Når i snaver, er der intens nydelse at hente i tungekys. Måske er det det faktum, at I deler lidt spyt, og du mærker deres ånde på dine læber, eller måske er det de mentale billeder af orale aktiviteter, der tænder folk. Uanset hvad, bør du helt sikkert ikke være for genert til de åbenmundede kys.

4. Glem ikke at bruge dine hænder.

En god kysser ved at for virkelig at gøre en kysseoplevelse mindeværdig, skal man bruge hænderne. Så lad være med bare at stå der med armene ned langs siden. Ræk op og vikl dine fingre ind i deres hår, a deres kind, kør hænderne over deres ryg – gør et eller andet!

5. Vær ikke genert.

Der er folk, der helst spiller forsigtig, når de kysser, og så er der dem, der ikke er generte og ikke er bange for at være legesyge. Der er mange ting, du kan gøre for at skrue op for kysseriet, bare brug fantasien. Men husk på, at ikke alle er ens, så vær sikker på, du prøver dig frem og er opmærksom på, hvordan han reagerer.

6. Undgå for alt i verden sprukne læber.

Ingen kan lide at kysse sandpapir, det er klart. Dine læber bør være bløde, smidige og lige til at kysse. Så vær ikke bange for at bruge rigeligt med pomade i løbet af dagen. Bare sørg for, du undgå klæbrig gloss eller dårlig læbestift, der bliver svinet.

7. Vær ikke bange for at være kræsen.

Hvis du vil have et kys til virkelig at være mindeværdigt, skal du være kræsen med at vælge, hvem du kysser med. Du bør ikke være villig til at kysse alle og enhver – tiltrækningen skal trods alt være mere end bare fysisk.