7 smarte datingtips for singler

couple

Datinghacks for singler: Dos og don’ts i datingverdenen

Hvis du bare har gået ud fra, at du kan tage ud i datingverdenen armeret med et charmerende smil og dit bedste tøj, så har du fat i den gale ende. Datingverdenen er langt mere konkurrencepræget og har ændret sig i takt med udviklingen af vores teknologi og verdensbillede. Her er de essentielle ting at vide, som kan være behjælpelige til at hjælpe dig i gang:

Dos

1. Positivitet: Hold selvfølgelig fast i det charmerende smil og husk, at en glad, positiv person altid er mere attraktiv. Prøv at vente med at læsse livets byrder af, før I allerede har været på et par dates
2. Høflig: At være høflig og respektfuld – som kvinde eller mand – kan give dig store bonuspoint
3. Åbensindet: De dage er ovre, hvor det forventes, at du finder ægte kærlighed udelukkende inden for dit eget netværk eller din egen race. Vær åben over for at møde folk fra alle kulturer og baggrunde – hvem ved, hvem du kan måde.
4. Giv plads: I de første faser af dating er det vigtigt at give din date lidt plads, altså både emotionel plads og tid.
5. Duft godt: Store point til enhver, der dufter godt. Så længe det ikke kammer over
6. Vis interesse: Det hele handler ikke om dig. Vis interesse i, hvad den anden person har at sige. Vis tegn på sund nysgerrighed.
7. Vær dig selv: Vigtigst af alt, hvis du vil finde en person, som du virkelig skal passe sammen med – vær dig selv.

Don’ts

1. Bande: Nej, lad være. Måske synes du, det er naturligt eller endda ‘cool’, men det kan virke stødende og uattraktivt – særligt på en første date.
2. Se usoigneret ud: Det forventes ikke, at du går ud og køber nyt tøj, hver gang du tager på date, men at se ren og velklædt ud (selv hvis du går efter et stille og roligt look) er langt mere attraktivt end nogen, der ser ud som om, de lige er stået op.
3. Afbryd samtaler: En af de mest irriterende ting, nogen kan gøre, er at blive ved med at afbryde dig. Det er præcis sådan, din date vil have det, hvis du bliver ved med at gøre det for meget. Det er måske ikke med vilje, du gør det, men det kan være en god idé at være opmærksom på det, hvis det er en del af din personlighed.
4. Stil personlige spørgsmål: Det er igen noget, du bør vente med til senere dates, ikke til den første eller endda anden. Hvis nogen ønsker at åbne op om deres privatliv, vil de såmænd gøre det, uden du behøver trække det ud af dem.
Introducer dine venner: Det kan være et rødt flag for mænd eller kvinder og kan få dig til at se lidt for entusiastisk ud. Vent noget tid, før du begynder at introducere dine venner for dem. Det er okay at planlægge jeres næste date, men som regel er det ret frembusende at introducere familie eller venner efter de første få dates.