Lær de diskrete teknikker bag flirteri

flirting

Når vi tænker på flirteri, går mange ud fra, at det handler om den hurtigste måde at komme i seng med nogen på. De overøser deres mål med komplimenter om deres krop, bruger åbenlyse seksuelle hentydninger og scorereplikker, der sjældent virker. Det, som mange ikke forstår, er, at de bedste flirter ved, at for virkelig at efterlade et stærkt indtryk, er man nødt til at prøve nogle mindre traditionelle måder at flirte på og være mere diskret i sin tilgang. Nysgerrig? Så læs videre og lad os fortælle dig hvordan!

Skab nye muligheder

Hold op med at tænke, at den eneste måde, du kan møde nogen, er ved at hænge ud i baren fredag aften. Du kan møde attraktive singler alle steder! Start en samtale med en, du står i kø ved siden af i supermarkedet. Hvis nogen er i tvivl om at købe det ene eller det andet stykke kød, så giv din mening og måske endda en opskrift til, hvordan man laver den perfekte steak. Måske synes du, det er mærkeligt at gøre, men med nok selvtillid, kan du få alt til at virke.

Brug kropssprog til din fordel

Hvordan fanger du nogens opmærksomhed uden at sige “vis mig opmærksomhed?” Ved at bruge dit kropssprog til at få dem til at bemærke dig. Hvis du for eksempel snakker med en, du er tiltrukket til, kan du begynde at kopiere deres handlinger. Hvis de tager en slurk af deres drink, så vent et øjeblik og gør så det samme. Hvis de rører deres ansigt, så gør selv det samme. Ved at gøre det samme som dem får du personen til at føle, at I er på samme bølgelængde, hvilket altid er et plus! Vi anbefaler, at jo tættere på den anden person du er, jo bedre er det. Opfat det nu ikke som en mulighed for at lave klassikeren med at gabe og strække armen rundt om dem – den falder ingen for efter puberteten. Prøv i stedet noget mere stille og roligt som at læne lidt mod dem, når du taler. Hvis de også læner mod dig, så er de interesseret i, hvad du siger. Hvis de læner sig tilbage, er de nok ikke helt trygge ved at være så tæt på dig.

Lær signalerne at kende

Er du typen, der ikke har nogen anelse og ofte ikke lægger mærke til det, når folk flirter med dig? Det hjælper, hvis du kender de mest almindelige tegn på, at nogen flirter med dig. Når du har opfattet, at de flirter med dig, vil du måske opdage, at du er mere tilbøjelig til at lade dem vide, at du også er interesseret i dem. Disse signaler indebærer normalt, at de har fødderne rettet mod dig (ja, det er en mærkelig ting at lægge mærke til), deres arme er langs siderne og ikke over kors, de læner sig frem, og de bryder måske endda barrieren og rører ved dig. Når du er i stand til at opdage disse tegn, vil du være bedre i stand til at gå videre med tingene.